Διαφήμιση
O υπέροχος κόσμος των βιολογικών προϊόντων & του eco-living στο Bio Festival 2023
Τρίτη, 28 Μάρτιος 2023 16:44
28-biofestival 
 
O υπέροχος κόσμος των βιολογικών προϊόντων & του eco-living στο Bio Festival 2023
 
Το 3ο Bio Festival έρχεται με 120 εκθέτες και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις γύρω από την κουλτούρα του healthy lifestyle και eco-living!
 
Πλήρως ανανεωμένο, με τη συμμετοχή 120 εκθετών και δωρεάν είσοδο, το 3ο Bio Festival έρχεται 6-8 Μαΐου 2023 για να αποτελέσει και πάλι ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός για τον κλάδο και ουσιαστικό σημείο συνάντησης των εκθετών τόσο με τους επαγγελματίες όσο και με τους χιλιάδες επισκέπτες καταναλωτές που έχουν υιοθετήσει την κουλτούρα του eco-living και του sustainability.
 
 
 
Το Bio Festival 2023, με ακόμα πιο πλούσιες στοχευμένες εκδηλώσεις, θα αποτελέσει την μεγαλύτερη γιορτή στην πόλη, όπου θα κυριαρχήσει το πάθος για τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα και η αγάπη για το περιβάλλον και θα γίνει συνώνυμο του σύγχρονου healthy και eco lifestyle.
 
Η είσοδος στο Bio Festival θα είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες, τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

Μεγάλη γκάμα προϊόντων & προτάσεις με bio… χαρακτήρα
Οι εκθέτες του φεστιβάλ - κορυφαίες εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις, μικρότεροι παραγωγοί από κάθε γωνιά της χώρας μας αλλά και καταστήματα λιανικής-, θα παρουσιάσουν μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα βιολογικά, φυσικά προϊόντα, καθώς και προϊόντα με βιολογικές Α’ ύλες.
 
Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να προμηθευτούν βιολογικά και φυσικά αγαθά, που αφορούν είτε την διατροφή τους είτε τις καθημερινές τους συνήθειες, μέσα από τις 4 κατηγορίες του Bio Festival: Food & Drink, Health & Beauty, Eco Living Και Sustainability.
 
 
 
Συγκεκριμένα, θα ανακαλύψουν μέσα σε τρεις ημέρες, τρόφιμα και ποτά, καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης και παιδικής φροντίδας, απορρυπαντικά, σκεύη σερβιρίσματος, αξεσουάρ μπάνιου, super foods, συμπληρώματα διατροφής, οικολογικές συσκευασίας, reusable αναλώσιμα είδη κλπ αλλά όλα τα trends που κυριαρχούν στον κλάδο.
 
Workshops, συναυλίες, live cooking & eco-living δραστηριότητες
Ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή των δύο πρώτων διοργανώσεων, το 3ο Bio Festival θα φιλοξενήσει και πάλι μία σειρά από στοχευμένες παράλληλες εκδηλώσεις που θα προσφέρουν στους επισκέπτες μία συνολική εμπειρία ενημέρωσης, εκπαίδευσης και διασκέδασης.
 
Και τις τρεις ημέρες λειτουργίας του, το Bio School θα παρουσιάσει μια σειρά από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από ειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Διακεκριμένοι διατροφολόγοι, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, chef, στελέχη από τον επιχειρηματικό κλάδο, συγγραφείς, θα ενημερώσουν τους επαγγελματίες που θα παρευρεθούν για τις νέες τάσεις, τις εξελίξεις στον κλάδο, αλλά και θα απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα γύρω από τα βιολογικά, φυσικά και vegan προϊόντα.
 
Παράλληλα, το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει παιδικές δραστηριότητες για να γνωρίσουν τα παιδιά καλύτερα το κόσμο των βιολογικών προϊόντων και τα οφέλη τους στην ζωή μας, αλλά και να μάθουν να αγαπούν και να προστατεύουν το περιβάλλον.
 
Επίσης, στην κεντρική σκηνή θα φιλοξενηθούν και τις τρείς ημέρες live cooking shows που θα έχουν ως στόχο να αναδείξουν την ποιότητα των βιολογικών, vegan και φυσικών τροφίμων και ποτών, αλλά και πλήθος από άλλες δραστηριότητες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και συναυλίες.
 
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 6 Μαΐου στην σκηνή θα βρεθούν οι The Swingin‘ Cats και την Κυριακή 7 Μαΐου θα μας μαγέψει με την εξαιρετική της φωνή η Idra Kayne.
 
Useful info:
Hμέρες & ώρες λειτουργίας
Σάββατο 6 Μαΐου, 11:00-21:00
Κυριακή 7 Μαΐου, 11:00-21:00
Δευτέρα 8 Μαΐου, 11:00-21:00
 
 
organic-life-18......................................................................
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ORGANIC LIFE ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
Επισκεφτείτε το περίπτερο μας στην έκθεση και αποκτήστε τον οδηγό αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών  Organic Life. 
 
 
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.biofestival.gr  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.