Διαφήμιση
ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΒΓΑ BIODELI ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ
Τρίτη, 15 Μάιος 2012 11:12

biodeli

BIO DELI. ΕΝΑ ΑΒΓΟ ΓΙΑ.. Βραβείο!

Τα Αβγά BIO DELI της εταιρίας ΒΛΑΧΑΚΗΣ (www.eggs.gr) είναι φέτος υποψήφια για βράβευση στο διαγωνισμό Sial d’Or 2012,  που πραγματοποιείται στα πλαίσια της  μεγαλύτερης Έκθεσης Τροφίμων στον κόσμο. (  SIAL - Παρίσι 21 έως 25 Οκτωβρίου 2012).

Το  BIO DELI είναι ένα από τα 9 προϊόντα που εκπροσωπούν  τη χώρα μας και συμμετέχει στην κατηγορία Προϊόντα Ψυγείου-( μη γαλακτοκομικά).

Τι είναι τα  Αβγά BIO DELI;

Αβγά  από βιολογικά αναθρεμμένες κότες που ζουν και βόσκουν ελεύθερες στα κτήματα ΒΛΑΧΑΚΗ σύμφωνα με τους κανόνες της βιολογικής γεωργίας και τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικές  τροφές και Ελληνικά αρωματικά φυτά (ρίγανη, μελισσόχορτο, θρούμπι, θυμάρι και άλλα). Τα φυτά αυτά καλλιεργούνται στα κτήματα ΒΛΑΧΑΚΗ, δίπλα στους χώρους βόσκησης των ορνίθων.

Το προϊόν επελέγη για συμμετοχή  στον Sial d’Or 2012, ακριβώς για να τιμηθεί ο καινοτομικός χαρακτήρας του προϊόντος και το όφελος που προσφέρει στον καταναλωτή (βιολογικό προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας με νόστιμη μεσογειακή γεύση).

Η εποχή είναι δύσκολη για την Ελλάδα, αλλά υπάρχουν πολλές  εταιρίες που δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν την προσπάθεια για ελληνική παράγωγη με υψηλές προδιαγραφές!

Η εταιρία ΒΛΑΧΑΚΗΣ είναι μια από αυτές – επενδύει όλο και περισσότερα στη βιολογική εκτροφή και διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στη διατροφή των ορνίθων .

Αβγά Βλαχάκη
Λυκούργου 2 & Κηφισίας Χαλάνδρι 152 31
Τηλ.: 210-6776984 / Fax.: 210-6776986
http://www.eggs.gr

Επιστροφή στα δελτία τύπου

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.