Διαφήμιση
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ EC(H)OINGS ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2012 13:21

echoings_19

Η Οργάνωση Γη θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του Κέντρου της Γης το βράδυ για την παράσταση Ec(h)oings στις 3&4 Ιουλίου. To Ec(h)oings είναι μία χοροθεατρική παράσταση και παράλληλα μία εναλλακτική παρουσίαση του χώρου του Κέντρου της Γης, με σκοπό την ανάδειξη των μηνυμάτων της Οικολογίας, αλλά και της εικαστικής πλευράς του τοπίου, των εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων της Οργάνωσης Γη.

Μια βραδινή βόλτα στο Κέντρο της  Γης οδηγεί τους επισκέπτες στους χώρους του κτήματος που, μέσα από το παιχνίδι «φως-σκοτάδι», προσλαμβάνουν μία νέα διάσταση του κτήματος. Η μουσική, ο λόγος και η κίνηση παρουσιάζουν εικόνες που με τρόπο συνειρμικό και ονειρικό μεταφέρουν μηνύματα για τον άνθρωπο και τη ναρκισσιστική σχέση του με τη Γη.

echoings_afisa 

Η παράσταση αποτελείται από τρεις ενότητες: i) Γέννηση, Άνθρωπος και φύση, ii) Άνθρωποι γεωργοί, Άνθρωποι σκιάχτρα, Η αρχή του τέλους,  ii) Άνθρωποι μυρμήγκια, Συστηματοποίηση. Στο τέλος της διαδρομής οι θεατές – επισκέπτες μπορούν, αν επιθυμούν, να συμμετάσχουν σε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Οικολογία και απόηχοι ή, καλύτερα, Οικολογία και Ηχώ. Η παράσταση επιδιώκει να παρουσιάσει πώς μπορεί να προβληθεί η νέα τάξη πραγμάτων μέσω του χορού, της μουσικής και του θεάτρου που μέχρι σήμερα λειτουργούν μέσω της εξειδίκευσης, της οργάνωσης και της απόλυτης απομάκρυνσης από το φυσικό στοιχείο προβάλλοντας περισσότερο τον προβληματικό ψυχισμό του ατόμου παρά τη χαρά της ύπαρξης μέσα από τη συνύπαρξη με τη φύση.

Απογυμνωμένη από την οικονομική εξάρτηση και με βασική τη συνδρομή και τη σύζευξη επαγγελματιών καλλιτεχνών και εθελοντών χορευτών, καθώς και της προσωπικής εργασίας πέρα από κάθε εξειδίκευση, η τέχνη παύει να είναι ελιτισμός και μπορεί με την ύπαρξή της και μόνο να μεταφέρει μηνύματα, να γίνει ‘ηχώ’ της οικολογικής συνείδησης. Ec(h)oings … νύχτα με πανσέληνο στο Κέντρο της Γης.

 

Ωρα προσέλευσης: 20:30

Ωρα έναρξης: 21:00

Προπώληση www.viva.gr (συγκεκριμένος αριθμός θέσεων)

Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ με ποτό (κρασί παραγωγής μας)

Μειωμένο εισητήριο 12 ευρώ για φοιτητές, ΑΜΕΑ, ΣΕΗ και ΕΣΗΕΑ

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Νικόλας Μίχας

Σύλληψη – Χορογραφίες: Κατερίνα Σπυροπούλου

Ηθοποιοί: Προμηθέας Νεραττίνι-Δοκιμάκης, Ράνια Φουρλάνου.

Χορευτές: Κατερίνα Σπυροπούλου, Μάριος Μακρόπουλος, Παναγιώτα Κυρελή και οι μαθητές της σχολής χορού «All that Dance» της Παναγιώτας Κυρελή: Ξένια Αηδονοπούλου, Γιώργος Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Καγιαυτάκης, Ιφιγένεια Καφετζοπούλου, Σοφία Κόρδιτς, Σπυριδούλα Μπάρκουρα, Μερόπη Παλαιολόγου, Καλλιόπη Περράκη, Εύα Πασακαλίδου, Σίσσυ Φράγκου                                

Μουσικοί: Ιάκωβος Παυλόπουλος και Χρήστος Ελένης

Φωτισμοί: Νικόλας Μίχας

Φωτογραφίες – Τεχνική Υποστήριξη: Σωτήρης Κωσταντινίδης                                  

Σχεδιασμός Αφίσας: Κωσταντίνος Αρβανιτόπουλος       

Παραγωγή: Οργάνωση Γη


Επιστροφή στα δελτία τύπου

               




 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.