Διαφήμιση
ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΤΟ ONLINE SHOP ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ORGANICLAND.GR
Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2013 20:03
organic land
 
Το OrganicLand ανανεώθηκε και παρουσιάζει μία νέα, πιο σύγχρονη και φιλική ηλεκτρονική πλατφόρμα αγορών
 
Στον αέρα βρίσκεται το ανανεωμένο www.organicland.gr, το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των κορυφαίων πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων ομορφιάς, ευεξίας και διατροφής.
 
 Μετά από 2 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο βιολογικών προϊόντων απαντά στην κρίση με μία νέα πλατφόρμα, σύγχρονο design, φιλική περιήγηση, εκπληκτικές εκπτώσεις και ανταγωνιστικές προσφορές.
 
Μέσω της εύχρηστης διπλής κατηγοριοποίησης ανά κατηγορία και ανά μάρκα ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί εύκολα ανάμεσα σε πάνω από 700 βιολογικά προϊόντα που παρουσιάζονται με φωτογραφία και πλήρη περιγραφή των ιδιοτήτων, των συστατικών και των φορέων πιστοποίησής τους.  
 
Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από νέες λειτουργίες, όπως τη χρήση δωροεπιταγών, την αποστολή πληροφοριών για τα προϊόντα σε φίλους και την αποθήκευση των αγαπημένων τους προϊόντων. H διαδικασία της αγοράς πραγματοποιείται σε 4 απλά βήματα για τους επισκέπτες και μόλις σε 2 βήματα για τους πελάτες που έχουν δημιουργήσει το προσωπικό τους λογαριασμό.
 
Το OrganicLand, μένοντας πιστό στην καλή εξυπηρέτηση, εξυπηρετεί και την πιο απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, στον πιο ανταγωνιστικό χρόνο της αγοράς, χτίζει προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες του και αντιμάχεται την απροσωπία που μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.
 
Η Μαριάννα Μυλωνά, Marketing Communications Manager του online καταστήματος, δήλωσε σχετικά: «Είναι φανερό ότι έχουμε μπει σε μία νέα εποχή, η οποία θέλουμε να μας βρει έτοιμους. Στο OrganicLand έχουμε εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα μας είναι ασυναγώνιστης ποιότητας και φέρουν πάντα πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους, ανεξάρτητους οργανισμούς παγκοσμίως.
 
Έπειτα, η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα και επενδύουμε καθημερινά χρήματα, χρόνο και ψυχή για να απολαύσει ο χρήστης μία φιλική περιήγηση στο e-shop και μία άψογη εξυπηρέτηση πριν και μετά την αγορά. Μιλάμε καθημερινά με τους πελάτες μας εκμεταλλευόμενοι κάθε μέσο επικοινωνίας, δημιουργούμε εξατομικευμένες προσφορές, δίνουμε πλούσια δώρα και επιβραβεύουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.
 
Παράλληλα σχεδιάζουμε νέες καινοτόμες εφαρμογές που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την αμεσότητα της επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει μία μεγάλη αποθήκη προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορούν να βρίσκονται ακόμα και την επόμενη ημέρα της παραγγελίας στην πόρτα του παραλήπτη».
 
Στο OrganicLand μπορείτε να βρείτε τα βιολογικά καλλυντικά lavera, τα βιολογικά προϊόντα αρωματοθεραπείας Primavera, τα φυσικά προϊόντα αργίλου argiletz, τα φυσικά βερνίκια νυχιών benecos, τα βιολογικά προϊόντα γυναικείας υγιεινής natracare, τις φυσικές τροφές sanatur, τις βιολογικές τροφές από μελισσοκομικά προϊόντα HOYER, τις βιολογικές μπάρες ενέργειας Organic Food Bar και το κέικ αποκατάστασης Feedback.
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.