Διαφήμιση
Η NATURA NRG ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2013 14:48
15-naturaΗ Νatura nrg γιορτάζει 4 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας με νέο ιστότοπο και ανανεωμένη έκδοση.
 
H Νatura nrg free press ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της ενημέρωσης πριν 4 χρόνια, το Νοέμβριο του 2009, με σκοπό να καλύψει ένα νέο δυναμικό κοινό αναγνωστών που αγαπούν τη φύση, τον πολιτισμό, την ευζωία. «Σκοπός μας δεν είναι η στείρα αναμετάδοση ειδήσεων αλλά η διάδοση της θετικής ενέργειας και η εμψύχωση όλων εκείνων που θέλουν να κάνουν κάτι για τους ίδιους και την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον στη χώρα μας, αναζητώντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
 
Φιλοδοξία μας ήταν η αποκέντρωση και στην ενημέρωση. Και πράγματι είμαστε το μοναδικό free press που ταξιδεύει όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) αλλά σ’ όλη την ελληνική περιφέρεια, στα νησιά και την Κύπρο, με πολυποίκιλα σημεία διανομής (μουσεία, χώροι υγείας και άθλησης, φαρμακεία, καταστήματα και χώροι εστίασης υγιεινής διατροφής, εκπαιδευτικά ιδρύματα, βιβλιοπωλεία, δημόσιοι φορείς και οργανισμοί).
 
Γιορτάζοντας τα 4 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας και με αναγνωσιμότητα που ξεπερνά σε μηνιαία βάση τους 150.000 αναγνώστες, εγκαινιάσαμε πρόσφατα το νέο μας ιστότοπο www.naturanrg.gr. Mεγαλύτερη ποικιλία στη θεματολογία, καινούριο design, πιο ανάλαφρο ύφος είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της ανανεωμένης έκδοσης και φυσικά δίδεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής ανάγνωσης του εντύπου.
 
Η μέχρι τώρα πορεία μας υπήρξε εξαιρετική, η ανταπόκριση των αναγνωστών μας καθώς και η τιμητική βράβευσή μας στα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013» αποτελούν πολύτιμο στήριγμα για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.»
 
Επικοινωνία: AD DICTION PUBLISHING
Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Περιστέρι, ΤΚ:12132
τηλ.:210-5771293, 210-5771258, fax:210-5771259


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.