Διαφήμιση
Εκδηλώσεις Νοεμβρίου από την Αειθάλια
Τρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 01:00
11-aeithalia-pr 
 
8 Νοεμβρίου: Συν-δημιουργώντας με τους Αγγέλους. Το σεμινάριο αυτό είναι βιωματικό και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να νιώσουμε την Αγγελική θεραπευτική ενέργεια και να γίνουμε εμείς ο Άγγελος! Θα μάθουμε πως μπορούμε να συντονιζόμαστε με τους Αγγέλους και να φέρουμε την χαρά, την αρμονία, την υγεία και πολλά ακόμα δώρα στη ζωή μας, καθώς και να αναγνωρίζουμε τα Αγγελικά σημάδια στην καθημερινότητά μας!
 
 
 
9 Νοεμβρίου: Η Γλώσσα του Χρώματος. Σε αυτό το σεμινάριο θα κάνουμε μία εισαγωγή στο χρώμα και τις ιδιότητες των χρωμάτων και θα μάθουμε πως μπορούμε να επιτύχουμε την αυτοθεραπεία μας, την καλή διάθεση και μια πιο χαρούμενη ζωή μέσα από το χρώμα και τον χρωματικό οραματισμό.
 
 
 
13 Νοεμβρίου: Βιωματικό Σεμινάριο: «Θεραπεία με τον Αρχάγγελο Τζαντκιήλ & τον Διδάσκαλο Άγιο Γερμανό».
 
Στο σεμινάριο θα μιλήσουμε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Αρχαγγέλου Τζαντκιήλ και του Διδασκάλου Άγιου Γερμανού, καθώς και πώς αυτές οι Θεϊκές και Φωτεινές οντότητες συνεργάζονται και συνηχούν για τον ίδιο σκοπό. Ο Αρχάγγελος Τζαντκιήλ και ο Διδάσκαλος Άγιος Γερμανός συνδέονται με τη Θεραπεία και τη Μετουσίωση σε ατομικό αλλά και συμπαντικό επίπεδο. Είναι κοντά μας και βοηθούν ολόκληρη την ανθρωπότητα να κάνει το επόμενο βήμα της απελευθέρωσης, της πληρότητας και της Θεϊκής Συν-δημιουργίας στην καθημερινή της ζωή.
 
 
 
21, 22 & 23 Νοεμβρίου: Σεμινάριο Εκπαίδευσης στο Αγιουρβεδικό Μασάζ Σώματος.
 
Το Αγιουρβεδικού μασάζ σώματος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνει τις τοξίνες, τρέφει την επιδερμίδα, και μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως είναι το έντονο στρες, το συνεχές άγχος, οι αϋπνίες και οι σωματικοί πόνοι. Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι οι τακτικές συνεδρίες αγιουρβεδικού μασάζ βελτιώνουν την όραση και μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης.
 
 
 
28, 29 & 30 Νοεμβρίου: Αγγελικό Ρέικι 1ος & 2ος Βαθμός. Ο πρώτος Συντονισμός στην Αγγελική Θεϊκή Ενέργεια που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή μας! Οι Άγγελοι βρίσκονται ανάμεσά μας! Βρίσκονται κοντά μας γιατί «ήρθε η ώρα» και θέλουν να μας καθοδηγήσουν να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, τη ζωή μας, τον κόσμο μας!
 
 
 
Ομάδες Χάθα Γιόγκα, κάθε Δευτέρα & Πέμπτη.
 
Η γιόγκα είναι ένα σύστημα σωματικής αρμονίας, και νοητικής και πνευματικής διεύρυνσης! Η γιόγκα ηρεμεί και ισορροπεί το νου, το νευρικό σύστημα και χαλαρώνει το σώμα. Βάζοντας τη γιόγκα στη ζωή μας, αποκτάμε όλο και πιο αρμονική σχέση με τον εαυτό μας, ενώ παράλληλα βρισκόμαστε σε μεγαλύτερη αρμονία με το περιβάλλον μας.
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.