Διαφήμιση
Χρόνια πολλα nice n` easy !!! Ενας χρόνος λειτουργίας για το βιολογικό εστιατόριο Κηφισιάς
Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2015 10:37
08-nice
 
Ενας χρόνος πέρασε από τότε η Κηφισιά άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς του FrankSinantra, μέσα από το βιολογικό εστιατόριο nice n`easy, του οποίου το όνομα προέρχεται από το ομώνυμο τραγούδι του μεγάλου καλλιτέχνη.
 
Στη διακόσμηση του φιγουράρουν ο Φρανκ και η Μέριλυν… η Ώντρεϋ Χέπμπορν, ο Χαμφρεϊ Μπόγκαρντ… και ο Μάρλον Μπράντο ενώ η μουσική κινείται σε τζαζ ρυθμούς.
 
08-nice-2
 
Με έμφαση στις ποιοτικές βιολογικές πρώτες ύλες, οι εμπνευστές του χώρου, Δημήτρης Χριστοφορίδης και Χρήστος Αθανασιάδης, ύστερα από την επιτυχημένη πορεία του nice n`easy σε Μύκονο και Κολωνάκι, ένα χρόνο επέκτειναν τις δραστηριότητες τους και στα Β. Προάστια, προσφέροντας στους εραστές του καλού φαγητού τη βιολογική όαση που πάντα αναζητούσαν.
 
Από εμάς, χρόνια πολλά, πάντα… επιτυχίες !!!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.