Διαφήμιση
Retreat Ayurveda στο Πήλιο. Τριήμερο αποτοξίνωσης από την Ayurveda Hellas
Παρασκευή, 22 Μάιος 2015 13:08
22-ayurveda-2
 
Ελάτε μαζί μας σε ένα χαλαρωτικό τριήμερο, αποτοξινωσης Νου - Σώματος με την σοφία της Ayurveda του πανάρχαιου παραδοσιακού συστήματος υγείας που παγκόσμια αποκαλείται ιατρική Νου - Σώματος.
 
Το Retreat θα περιλαμβάνει αγιουρβεδικές θεραπείες, ειδικες αποτοξινώσεις, διαλογισμό, γιόγκα & διαλέξεις. Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης μόνοι σας αλλα και μαζί μας. Κολύμπι και περπάτημα σε ένα ζεστό & φιλόξενο περιβάλλον στο μαγευτικό Πήλιο.
 
Για να παραμείνουμε νέοι, ακμαίοι και υγιείς, για πολλά χρόνια γνωρίζοντας,την Αληθινή μας Φύση & ανακαλύπτοντας τον Ανώτερο Ευατό μας με τις άπειρες δυνατότητες αυτοθεραπείας και εξέλιξης.
 
Γνωρίστε, πώς οι παράγοντες αυτοθεραπείας του Ιπποκράτη :διατροφή, κίνηση, περιβάλλον, τρόπος ζωής, τρόπος σκέψης, μπορούν ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία μας, σε συνδυασμό με ιδιαίτερες παραδοσιακές τεχνικές, να συντελέσουν σε μια πιο ευτυχισμένη ζωή, απαλλαγμένη από τις ασθένειες και την γήρανση…
 
22-ayurveda
 
Τι περιλαμβάνεται:
All Inclusive Πολυτελής Διαμονή σε σουίτες - διαμερίσματα.
 
Ειδίκή “αγιουρβεδική” διατροφή - δίαιτα (περιλαμβάνει πρωινό, κυρίως γεύμα, μικρό γεύμα) 
 
Εκπαιδευτικές ομιλίες, παρουσιάσεις.
 
Μαθήματα γιόγκα πρωί & Απόγευμα (asanas -αναπνοές - διαλογισμός).
 
Φυσικά αγιουρβεδικά προϊόντα και συμπληρώματα.
 
Συνεδρίες, εύρεση ιδιοσυγκρασίας, αγιουρβεδικός σφυγμός.
 
Αγιουρβεδική ρινική Θεραπεία Nasyam
 
Extra παροχές:
Συνεδρίες - coaching με το Αγιουρβεδικο ιατρό - vaidya Dr.Sanjeev Kalra Νευρολόγο - Ψυχίατρο (καλεσμένος από την India)
 
Αγιουρβεδικές Θεραπείες - Τεχνικές (Fullbody massage, Head massage - Akshi tarpanan- αποτοξίνωση εντέρου)
 
Θεραπείες Rejuvance με αγιουρβεδικά λάδια.
 
Είσηγητές:
Σοφία Παπαδοπούλου:Χημικός,Ερευν. Αγιουρβέδα,Πρ. *ΕΛ.Ε.Μ.Ε.Ε.Α.
Sanjeev Kalra: Ayurvedic Doctor - vaidya, Niramaya mindcentre 
 
Μάθετε πριν πάτε:
 
Τι είναι Αγιουρβέδα:
Το πρώτο μυστικό που πρέπει να γνωρίζουμε για την τέλεια υγεία είναι ότι πρέπει να την επιλέξουμε.Μπορούμε να έιμαστε τόσο υγιείς όσο νομίζουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε. Για να αποκτήσουμε υγεία, χρειαζόμαστε μια νέου είδους γνώση, βασισμένη σε μια βαθύτερη έννοια της ζωής. Σπουδαία πηγή τέτοιας γνώσης αποτελεί η Αγιουρβέδα, ένα πανάρχαιο παραδοσιακό σύστημα προληπτικής ιατρικής, θεραπευτικής ιατρικής και υγιούς τρόπου ζωής, αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που ξεκίνησε από την Ινδία 5.000 χρόνια πριν, μεταφέροντας τη συλλογική σοφία των οραματιστών από γενιά σε γενιά.
 
Το ξενοδοχείο:
Το παραδοσιακό Symmetron βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στο παραθαλάσσιο χωριό Κάλαμος sto νότιο Πήλιο, διπλα θάλασσα στη βοτσαλωτή παραλία με τις δωρεάν ξαπλώστρες και τις ομπρέλες. Όλα τα καταλύματα παρέχουν δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, τζάκι και μπανιέρα-υδρομασάζ. Όλες οι μονάδες είναι διακοσμημένες με πέτρα και ξύλο, ενώ διαθέτουν κλιματισμό, άρτια εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία. Προσφέρουν μπαλκόνι με θέα στη γύρω περιοχή. Ορισμένες περιλαμβάνουν αίθριο και εκτείνονται σε χωριστά επίπεδα. Διαθέτει παραθαλάσσια ταβέρνα. 
 
*Ειδικά καλεσμένος ο ιατρός βελονιστής Βασίλης Τριτάκης που η Αyurveda Ηellas θα διοργανώσει μαζί του επόμενο το καθιερωμένο Retreat Αγιουρβέδα και Βελονισμός στο τέλος Ιουλίου.
 
Λόγω των περιορισμένων θέσεων  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες : 2103632350 - 2310887679 - 6976783289
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.