Διαφήμιση
Ερχεται το Ιανουάριο η 4η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 στο Ελληνικό
Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 01:32
 
09-expotrof
 
 
Ερχεται για 4η συνεχόμενη χρονιά η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ η οποία θα λάβει μέρος στο Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου 2017
 
Ο OrganicLife, ως χορηγός επικοινωνίας, θα ανοίξει την εκθεσιακή του παρουσία για το νέο έτος με τη συμμετοχή του και στη φετινή διοργάνωση.
 
Περισσότεροι από 300 εκθέτες και 40.000 επισκέπτες θα κάνουν «check in» στον πιο γευστικό προορισμό της Ελλάδας, την 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Η έκθεση που έγινε θεσμός δίνει το ετήσιο ραντεβού της, τόσο με τους παραγωγούς όσο και με όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν νέες αλλά και «κρυμμένες» γεύσεις από όλη την Ελλάδα.
 
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών βάζει στο γαστριμαργικό χάρτη ιδιαίτερα και υψηλού επιπέδου προϊόντα, τα συστήνει σε ένα ευρύ κοινό και ταυτόχρονα αποτελεί πεδίο συνάντησης επαγγελματιών, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για ανταλλαγή απόψεων αλλά και συνεργασιών.
 
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές ανοίγοντας στην επιχείρησή τους νέες προοπτικές όσο και στο κοινό το οποίο πραγματοποιεί τις αγορές του απευθείας από τους εκθέτες.
 
Παραγωγοί, καλλιεργητές, οινοπαραγωγοί και μικροζυθοποιίες, ανάμεσα τους πολλοί νέοι ηλικιακά επιχειρηματίες, απ’ όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερα αναγνωρισμένα προϊόντα, σε φροντισμένες και καλαίσθητες συσκευασίες, θα δώσουν το «παρών» στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχοντας την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις με αγοραστές από μεγάλες διεθνείς αγορές.
 
Οι κατηγορίες του στοχευμένου επαγγελματικού κοινού που αναμένεται να δώσει το «παρών» στην φετινή έκθεση είναι οι ακόλουθες:
 
•   ΈμποροιχονδρικήςΤροφίμωνκαιΠοτών
•   Supermarket, Cash & Carry, Hypermarket, Discount market, Delicatessen
•   Kαταστήματα Βιολογικών Προϊόντων
•   Κρεοπωλεία, Ιχθυοπωλεία, Οπωροπωλεία
•   Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Ξενώνες
•   Εστιατόρια, αναψυκτήρια, ταβέρνες, ουζερί, ψητοπωλεία, snack café, fast food, pizzas
•   Kάβες, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καφεκοπτεία
•   Εταιρίες Catering, σεφ, μάγειροι, F&B Managers, υπεύθυνοι τροφοδοσίας πλοίων
•   Χιλιάδες απλοί καταναλωτές που αναζητούν το καλύτερο προϊόν για το τραπέζι τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα
 
 
Πληροφορίες:
 
 

organic-life-15......................................................................

Επισκεφτείτε το περίπτερο μας στην έκθεση και αποκτήστε τον οδηγό αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών Organic Life

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.