ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΥΣΕΙΣ & ΖΩΗ 2011 |
Τρίτη, 21 Δεκέμβριος 2010 17:01 |
Η έκθεση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραµµα παράλληλων διαδραστικών εκδηλώσεων, όπως: σεµινάρια µαγειρικής και µαγειρικά events, ανοιχτές συζητήσεις για τη Μεσογειακή ∆ιατροφή, Ελληνικά Προϊόντα στο τραπέζι της Νέας Οικονομίας, θεµατικές γαστρονοµικές παρουσιάσεις, εξειδικευµένες γευσιγνωσίες ελληνικών κρασιών και αποσταγµάτων. Η κορύφωση των εκδηλώσεων πραγµατοποιείται µε τον “∆ιαγωνισµό Βράβευσης Προϊόντων” στον οποίο αναδεικνύονται και βραβεύονται τα προϊόντα εκείνα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Οι μεγάλες ενότητες παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων είναι: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, κρασί και αποστάγματα, χυμοί και αναψυκτικά, αρτοσκευάσματα, μέλι, γλυκά και ζαχαρώδη, αφεψήματα και βότανα, όσπρια, ζυμαρικά, νωπά λαχανικά, φρούτα, κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, φυτικά καλλυντικά, εναλλακτικές θεραπείες και φυσικά υπηρεσίες του χώρου, σύμβουλοι, εκδόσεις κ.ά. Τέσσερις ημέρες, από τις 31 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου, στο μοναδικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, επαγγελματίες και καταναλωτικό κοινό, θα δώσουν το δικό τους στίγμα στο θέμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ». Η όλη εκθεσιακή πρωτοβουλία ανήκει στην εταιρεία ΑΤΟΥ, η οποία με την 28χρονη πείρα της αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης. (Τηλ. γραμματείας: 210.9576100). |