Διαφήμιση
Healthy Life Festival 20-22 Απριλίου 2018 στο Helexpo Αμαρουσίου
Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 20:53
31-healthy-life 
 
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ, Φυσικής Υγείας και Εναλλακτικού Τουρισμού στην Ελλάδα διοργανώνεται στις 20, 21 και 22 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι.
 
Για τρεις ημέρες, το Healthy Life Festival θα γίνει το σημείο συνάντησης και ο χώρος έκφρασης όλων όσων ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται στους τομείς της Ολιστικής-Θεραπευτικής Ιατρικής, της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Φυσικής Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων, των Αρωματικών φυτών και των Αιθέριων ελαίων, της Άσκησης, του Εναλλακτικού και Ιαματικού Τουρισμού, των δραστηριοτήτων Ελεύθερου Χρόνου και της Τέχνης.
 
organic-life
 
Το Healthy Life Festival διοργανώνεται από την ECOPOLIS σε συνεργασία με τη ΔΕΘ HELEXPO και απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του χώρου , όσο και στο ευρύτερο κοινό που θέλει να το ενημερώσει με διαδραστικό και ψυχαγωγικό τρόπο ταυτόχρονα.
 
Αναμένεται να φιλοξενήσει 25.000 επισκέπτες και 300 εκθέτες, οι οποίοι θα συναντηθούν σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών 8.000τ.μ. και θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με υπηρεσίες, μεθόδους, νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα που θα βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους και θα εξισορροπήσουν την υγεία τους σε σωματικό, πνευματικό και σε ψυχικό επίπεδο.
 
Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης φυσικά προϊόντα ομορφιάς και καλλυντικά , διάφορα είδη γυμναστικής, yoga, pilates και πολεμικές τέχνες.
 
Ακόμα, στο χώρο θα πραγματοποιηθούν Forum, διαλέξεις, βιωματικά σεμινάρια και ασκήσεις,παρουσιάσεις Υγιεινής Μαγειρικής, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και δεκάδες άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν το τριήμερο σε μια συναρπαστική γιορτή για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν ολιστικά τον τρόπο ζωής τους ή ακολουθούν ήδη μια τέτοια φιλοσοφία ζωής.
 
HEALTHY LIFE FESTIVAL ! Εμπειρία ΖΩΗΣ
 
 
 
 

organic-life-15......................................................................

Επισκεφτείτε το περίπτερο μας στην έκθεση και αποκτήστε τον οδηγό αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών Organic Life

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα αγοράς νέα

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.