Διαφήμιση
Βιολογικές ντομάτες φύτεψε η Greenpeace στην Παλαιοβράχα
Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 22:20
18-greenpeace 
 
Η Παλαιοβράχα μετατρέπεται σε βιολογική, αφού με τη βοήθεια της Greenpeace δημιουργείται βήμα βήμα μία εναλλακτική πρόταση για ανάπτυξη που είναι προσαρμοσμένη σε τοπικές ανάγκες και χαρακτηριστικά.
 
Ένα μοντέλο που μπορεί να αναπαραχθεί και σε άλλες περιοχές και να φέρει υγιή ανάπτυξη στην ύπαιθρο και προϊόντα ασφαλή και υγιεινά για όλους μας.
 
24-organic-life
 
Σήμερα η ομάδα της Greenpeace προχώρησε στη φύτευση βιολογικής ντομάτας, ανεβάζοντας φωτο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη λεζάντα: Κουραστήκαμε, αλλά τα καταφέραμε!
 
Οι ντοματιές που φυτέψαμε σήμερα είναι ποικιλία και όχι υβρίδιο, και θα μεγαλώσουν με βιολογικές πρακτικές. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας βοήθησαν
 
Σε ενδιαφέρει:
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα αγοράς νέα

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.