Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εκθέσεις Detrop - Oenos 02-04/03/2019. Γεύσεις, εμπειρίες, εξωστρέφεια, καινοτόμα τρόφιμα και ποτά
Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 23:01
22-detrop 
 
Εκθέσεις Detrop - Oenos 02-04/03/2019. Γεύσεις, εμπειρίες, εξωστρέφεια, καινοτόμα τρόφιμα και ποτά
 
Το πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και πάνω από όλα γεύσεων, έρχεται στις εκθέσεις Detrop και Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
Food Bars με μοναδικά ελληνικά προϊόντα, το pairing ιστοριών και γεύσεων με ομιλίες και παρουσιάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου, τα Pop-Up Restaurants και το Corner Showroom «It’s All New to Me» είναι ένα μέρος μόνο των όσων εξελίσσονται στις Detrop & Oenos.
 
 
organic-life

H βιομηχανία τροφίμων-ποτών με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία και με έντονα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας, θα βρεθεί στο επίκεντρο με εφαλτήριο τις δύο εκθέσεις.
 
Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, τοπικές παραγωγές, είδη με υψηλή προστιθέμενη αξία, εδέσματα που συνδέονται με ήθη, έθιμα και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής, καινοτόμα τρόφιμα, υψηλών αξιώσεων κρασιά και αποστάγματα θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση του 2019.
 
 
Ο δυναμισμός της Detrop και της Oenos αξιοποιεί τον έντονα αναπτυξιακό προσανατολισμό του εθνικού εκθεσιακού φορέα, της ΔΕΘ-Helexpo, που βρίσκεται σε τροχιά περαιτέρω επέκτασης των δραστηριοτήτων του.
 
Η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία αντικατοπτρίζονται στην πορεία της ΔΕΘ - Helexpo, η οποία σταθερά τα τελευταία χρόνια δημιουργεί νέες διεθνείς συνεργασίες προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων.
 
 
 
 
 
organic-life-15......................................................................
Επισκεφτείτε το περίπτερο μας στην έκθεση και αποκτήστε τον οδηγό αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών Organic Life
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.