Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στα εγκαίνια του Βιολογικού Χωριού στο Κολωνάκι. Αφιέρωμα
Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 02:13
29-biologiko-xorio-banner-p 
 
Λαμπερά εγκαίνια στην πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της Αθήνας
Η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα ‘’ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ’’ εγκαινίασε το 10ο κατάστημά της στο Κολωνάκι, στην οδό Τσακάλωφ 18, βάζοντας στον χάρτη των καταναλωτών που αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, ακόμη έναν προορισμό.
 
29-biologiko-xorio-9
 
29-biologiko-xorio-11
 
29-biologiko-xorio-10
 
Ξεκινώντας από το πρώτο κατάστημα στη Βούλα πριν δέκα χρόνια, το “ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ” συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία του, διαθέτοντας το μεγαλύτερο υπό διαχείριση που ξεπερνάει τους 5.000 κωδικούς σε όλες τις κατηγορίες τροφίμων.
 
organic-life
 
Τα καταστήματά “ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ” είναι τα πιο «πλούσια» και καινοτόμα στην αγορά των βιολογικών προϊόντων, ενώ προτεραιότητές τους αποτελούν η εξειδικευμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων από το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουν.
 
Video από τη βραδιά των εγκαινίων ( επιλέξτε HD ):

 
Το κατάστημα Κολωνακίου αποτελείται από τον ισόγειο χώρο, στον οποίο ο καταναλωτής μπορεί να βρει πραγματικά τεράστια γκάμα από βιολογικά προίόντα, ενώ παράλληλα διαθέτει και πατάρι, στο οποίο μεταξύ των άλλων, κυριαρχούν τα βιολογικά βότανα, μπαχαρικά αλλά και πλούσια γκάμα βιολογικών καλλυντικών.
 
29-biologiko-xorio-3
 
29-biologiko-xorio-4
 
 
 
 
Στα λαμπερά εγκαίνια στο Κολωνάκι βρέθηκαν ο γνωστός διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου, καθώς και πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης με τη σύντροφό του Όλγα Πηλιάκη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης, η Νένα Χρονοπούλου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Αννίτα Ναθαναήλ.
 
29-biologiko-xorio-6
Ο κος Δημήτρης Κρομμύδας, ανάμεσα σε λαμπερές υπάρξεις
 
29-biologiko-xorio-1
 
Όλοι οι παραβρισκόμενοι του πάρτι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγαπημένα τους βιολογικά προϊόντα υπό τη συνοδεία της Leida που μάγεψε με το βιολί της και ειδικά διαμορφωμένων για τη βραδιά ποτών από την ομάδα των The Volks Bar.
 
Το “ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ” το 2019 θα συνεχίσει τη δυναμική του πορεία αλλά και την ανάπτυξή του δημιουργώντας καινούργιες μονάδες λιανικής και σε άλλα σημεία της Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να μπορούν να προμηθευτούν τη μεγάλη ποικιλία και ποιότητα βιολογικών προϊόντων που διαθέτει.
 
29-biologiko-xorio-16
Ο κος Νίκος Ζαχαράτος ανάμεσα στο πλήθος
 
29-biologiko-xorio-2
 
29-biologiko-xorio-5
 
29-biologiko-xorio-7
 
29-biologiko-xorio-8
 
29-biologiko-xorio-12
 
29-biologiko-xorio-13
 
29-biologiko-xorio-14
 
29-biologiko-xorio-15
 
29-biologiko-xorio-17
 
29-biologiko-xorio-18
 
29-biologiko-xorio-19
 
29-biologiko-xorio-20
 
 
 
 
 
 

Περισσότερα αγοράς νέα

 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.