Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Ηλίανθος άνθισε σε νέα γειτονιά και είναι πιο όμορφος από ποτέ.
Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2019 01:25
04-ilianthos-banner 
 
Ο Ηλίανθος άνθισε σε νέα γειτονιά και είναι πιο όμορφος από ποτέ.
Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα καταστήματα βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, με το καλύτερο ίσως όνομα στην αγορά, πραγματικό πρότυπο και υπόδειγμα για τον τρόπο λειτουργίας του, το φιλόξενο περιβάλλον, την άψογη εξυπηρέτηση και την τεράστια ποικιλία προϊόντων.
 
Οι παλαιοί θα το θυμούνται ως Γωνιά, από τότε που λειτουργούσε στην οδό Πίνδου στο Περιστέρι, από την καθοδήγηση της Θάλειας, της Πόπης και της γιαγιάς Αννας.
 
organic-life
 
Πριν από λίγα χρόνια, μετονομάστηκε σε Ηλίανθο και μετακόμισε στην Παρασκευοπούλου, με τα ινία να τα αναλαμβάνει κυρίως η νέα γενιά, με την Μαριάννα, τον Μιχάλη και τον Γιώργο να βρίσκονται στις επάλξεις, υπό το άγρυπνο πάντοτε βλέμμα της Θάλειας.
 
Και επειδή πέτρα που κυλάει, ποτέ δε χορταριάζει, ο Ηλίανθος με μια κίνηση ματ, μεταφέρθηκε σε νέο, μεγαλύτερο και κεντρικότερο  χώρο και ήδη λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες, επί της Πελασγίας  18, λίγα μέτρα από τη Θηβών.
 
Πρόκειται για ένα καλαίσθητο, λειτουργικό και μοντέρνο χώρο, που πραγματικά σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, με το φιλικό κλίμα και την αύρα που εκπέμπει.
 
 
Αν και απομένουν ακόμα κάποιες μικρές τελικές πινελιές, ο φακός του Organic Life, ήταν εκεί, για να σας ξεναγήσει σε ένα κατάστημα που σίγουρα θα λατρέψετε.
 
04-ilianthos-10
 
04-ilianthos-2
 
04-ilianthos-1
 
04-ilianthos-4
 
04-ilianthos-3
 
04-ilianthos-5
 
04-ilianthos-6
 
04-ilianthos-7
 
04-ilianthos-8
 
04-ilianthos-9
 
04-ilianthos-11
 
 
 
Ηλίανθος
Πελασγίας 18 Περιστέρι 121 36
Tηλ.: 210-5713988 / T
ηλ.-fax.: 210-5713713
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.