Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ραντεβού με τον Organic Life στην έκθεση Food Expo
Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 22:44
14-food-expo
 
Εκθεση Food Expo 16-18/03/2019. Το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στη Ν.Α Ευρώπη
 
Στο πλαίσιο της διανομής του Organic Life από εκθέσεις, ο οδηγός αγοράς βιολογικών, δηλώνει δυναμικά παρόν στην έκθεση Food Expo, με σκοπό να ενημερώσει για τα βιολογικά προϊόντα και τις τάσεις της αγοράς.

Food Expo. Η έκθεση
Η 6η FOOD EXPO 2019, µε 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες, µε 50.000 τ.µ., µε 70.000 επαγγελματίες επισκέπτες και µε 5.000 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, αναδεικνύεται ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίµων & Ποτών στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης!
 
organic-life

Με τον “αέρα” μίας έκθεσης διεθνούς εμβέλειας, η 6η FOOD EXPO, που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, θα αποτελέσει μία κορυφαία στιγμή για την εγχώρια αγορά και θα αυξήσει την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή των επισκεπτών της, προσελκύοντας 65.000 επαγγελματίες από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης!
 
Οι επαγγελματίες αυτοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν περισσότερες από 1.000 ελληνικές παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις με προϊόντα απαράμιλλης γαστρονομικής υπεροχής και υψηλής διατροφικής αξίας, έτσι ώστε να επιλέξουν από τους καλύτερους και να αναβαθμίσουν την επιχείρηση τους. Επίσης, με τον έντονο διεθνή της χαρακτήρα η έκθεση θα τους δώσει την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με 250 ξένους εκθέτες με τους οποίους θα πραγματοποιήσουν απευθείας κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές.
 
 
Παράλληλες εκδηλώσεις που προωθούν τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά
Κατά την διάρκεια της FOOD EXPO 2019, θα πραγματοποιηθούν μερικές στοχευμένες εκδηλώσεις όπως το Μediterranean Food Stage όπου με τη συμμετοχή δεκάδων αρχιμαγείρων και chefs από την Ελλάδα, θα αναδειχτούν  τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά από τις Περιφέρειες της χώρας μας. Επίσης, η Επιστημονική λέσχη “ΦΙΛΑΙΟΣ” θα απονείμει τα Βραβεία για εξαιρετικά παρθένα και βιολογικά ελαιόλαδα στους νικητές του Διαγωνισμού ΚΟΤΙΝΟΣ 2019 και θα διοργανώσει τον Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για τον ελαιοκομικό τομέα, Olive Challenge.
 
Πληροφορίες:
 
 
 
organic-life-15......................................................................
Επισκεφτείτε το περίπτερο μας στην έκθεση και αποκτήστε τον οδηγό αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών Organic Life
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.