Διαφήμιση
Το Bio Festival 2020 εγκαινιάζει ένα νέο Vegan τομέα
Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020 17:02
15-bio-festival 
 
Είσαι vegan; Σκέφτεσαι να γίνεις ή έχεις απορίες; Το Bio Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 8-10 Μαΐου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι,  μεριμνά εντάσσοντας την δεύτερη χρονιά της διοργάνωσης του ένα ολόκληρο section αφιερωμένο στην ραγδαία αυξανόμενη τάση.
 
 
organic-life
 
 
Το 2019 το Bio Festival πραγματοποιήθηκε με στόχο να φέρει πιο κοντά τον καταναλωτή με τα βιολογικά και τα οργανικά προϊόντα. Το πείραμα στέφθηκε με επιτυχία. Το 2020 επιχειρείται ένα ακόμα βήμα παραπέρα. Η αύξηση τόσο των Ελλήνων που δηλώνουν vegan όσο και το γενικότερο ενδιαφέρον που παρατηρείται γύρω από τον βιγκανισμό δίνει την ευκαιρία στην διοργάνωση του φεστιβάλ να διευρύνει το εκθεσιακό προϊόν της, αγκαλιάζοντας και την «αυστηρή χορτοφαγία» και για αυτό τον λόγο εγκαινιάζει το νέο Vegan Section.
 
Ο νέος αυτός τομέας θα αναπτυχθεί εντός και περιμετρικά της αίθουσας D7 της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και θα καλύψει συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 500 τ.μ. Οι εκθέτες του Vegan τομέα αναμένεται  να ξεπεράσουν τους 40 και θα είναι εταιρείες που που διαθέτουν αποκλειστικά ή έχουν εντάξει στο χαρτοφυλάκιο τους και vegan προϊόντα όπως τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά και πολλά άλλα.
 
 
 
 
Επιπλέον, μέσα από τις εισηγήσεις και τις συζητήσεις του Bio School, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από την παγκόσμια αυτή τάση και να βρουν απαντήσεις σε κάθε απορία τους.
 
Περισσότερα: Bio Festival
 
organic-life-18......................................................................
Επισκεφτείτε το περίπτερο μας στην έκθεση και αποκτήστε τον οδηγό αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών Organic Life
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.