Διαφήμιση
5 χρυσά στα 5 στο Λονδίνο, στα Great Taste Awards 2020 για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020 14:50
24-elaiones-sakellaropoulou 
 
5 στα 5 στο Λονδίνο, στα Great Taste Awards 2020 για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Ο διαγωνισμός σημείο παγκόσμιας αναφοράς στα gourmet τρόφιμα.

Τα χρυσά βραβεία του χαρακτηρίζονται ως τα «Όσκαρ της Γεύσης».
 
Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η καρδιά της διεθνούς γαστρονομίας χτυπά στο Λονδίνο, στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards», που βραβεύει τα καλύτερα και πιο ποιοτικά  προϊόντα του κόσμου, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως τα «Όσκαρ της γεύσης».
 
organic-life
 
Ο διεθνούς φήμης διαγωνισμός γευσιγνωσίας «Great Taste Awards» διοργανώνεται από τον οίκο «Guild of Fine Food» και τα βραβεία χρυσών αστεριών  που απονέμει είναι αντίστοιχα με τα αστέρια Michelin των βραβευμένων εστιατορίων (“Great taste award, is to specialty food and drink what Michelin is to fine dining” ).

Τα βραβεία «Great Taste Awards» είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους, καθώς αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη γεύση των προϊόντων, χωρίς αναφορά στη συσκευασία, το λογότυπο ή το branding τους, αφού δεν κρίνεται το αποτέλεσμα του μάρκετινγκ, αλλά η γεύση και η ποιότητα των προϊόντων.

Ενδεικτικό της αναγνωρισιμότητας των βραβείων είναι ότι τον θεσμό υποστηρίζει η «Μέκκα» της γαστρονομίας – το κατάστημα Harrods καθώς και το γνωστό πολυκατάστημα Partridges, μαζί με άλλα μεγάλα πολυκαταστήματα τροφίμων αλλά και μεγάλες εταιρείες τροφίμων ανά τον κόσμο.
Φέτος, περισσότεροι από 500 εξειδικευμένοι γευσιγνώστες αξιολόγησαν τα προϊόντα μέσα από μια «τυφλή» διαδικασία γευσιγνωσίας, κατά την οποία αποφασίζουν ποια προϊόντα είναι άξια για διάκριση.
 
balloon-tsantes
 
Επί 120 ημέρες - από τον Μάρτιο μέχρι τα τέλη Aυγούστου -δοκίμασαν απόλυτα επαγγελματικά, τον απίστευτο αριθμό 12,777 υψηλής ποιότητας προϊόντων, από 109 χώρες του κόσμου για να απονείμουν τα βραβεία - χρυσά αστέρια, που προσφέρουν στο κάθε βραβευμένο προϊόν διεθνή αναγνώριση.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, έχοντας ήδη τιμηθεί στο παρελθόν με 26 συνολικά Χρυσά Αστέρια από τον διαγωνισμό, συμμετείχαν για άλλη μια χρονιά με τα καινοτόμα ελαιοπροϊόντα τους και τιμήθηκαν με 5 χρυσά αστέρια στις 5 συμμετοχές τους, που αναλυτικά είναι :
Ωλεώαστρων gourmet ελαιόλαδο - Χρυσό Αστέρι
Gemstone blend gourmet ελαιόλαδο - Χρυσό Αστέρι
Φυλλικόν πρωτέλαιο βιολογικό - Χρυσό Αστέρι
Πινελιές, ελιές με ούζο - Χρυσό Αστέρι
Ελιές Καλαμών βιολογικές - Χρυσό Αστέρι
 
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του φημισμένου διαγωνισμού, δικαιώνει την προσπάθεια των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στη δημιουργία μοναδικών γευστικών συνδυασμών στα βιολογικά προϊόντα τους, ενώ είναι πλέον σαφές πως ανήκουν στην παγκόσμια ελίτ των gourmet τροφίμων.

Ταυτόχρονα, τα πέντε συγκεκριμένα βραβεία των χρυσών αστεριών συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 208 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες  Σακελλαρόπουλου, σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς υψηλού κύρους ανά τον κόσμο, σηματοδοτώντας  ένα παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων για ελαιοπαραγωγό  που καλλιεργεί, παράγει και τυποποιεί αποκλειστικά τα δικά του βιολογικά ελαιοπροϊόντα (Single Estate organic producer ).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.