Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τετραπλή διάκριση της ΗΛΙΟΣ στα Packaging Innovations Awards 2020
Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 15:48
30-ilios 
 
Τετραπλή διάκριση της ΗΛΙΟΣ στα Packaging Innovations Awards 2020

Τέσσερα βραβεία απέσπασε η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα Packaging Innovation Awards 2020 ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε σημαντικές εταιρίες για τις καινοτόμες και προσεκτικά σχεδιασμένες συσκευασίες των προϊόντων της.

Τα νέα, πρωτοποριακά βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό, artesianpastastraws®της ΗΛΙΟΣαπέσπασαν το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα Innovation in Cartonboard Packaging / Καινοτομίες στη Συσκευασία από Χαρτόνι.
 
organic-life

Οι ΡΑΚΕΤΕΣ από τη σειρά “τα παι-δικά μας” ΗΛΙΟΣ ξεχώρισαν με το Αργυρό Βραβείο στην ενότητα Packaging of New Products Launched in the Greek Market / Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά, όπως και η σειρά βιολογικών Couscous ΗΛΙΟΣ που βραβεύτηκε στην κατηγορία Packaging of Products Launchedina New International Market / Συσκευασία για Εισαγωγή Αγαθών σε νέα Διεθνή Αγορά.

Τέλος,  Χάλκινο Βραβείο απέσπασαν τα Ζυμαρικά ΗΡΑΚΛΗΣ - οι 12 Άθλοι της ΗΛΙΟΣ στην ενότητα Packaging of New Products Launched in the Greek Market / Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι καινοτόμες και εμπνευσμένες συσκευασίες της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, που της χάρισαν τέσσερις ακόμα πολύτιμες διακρίσεις στην πολυετή πορεία της, φέρουν την υπογραφή της Επικοινωνείν CreativeTeam, που επιστρατεύει τη δημιουργικότητά της για να «ντύσει» τα νόστιμα και ποιοτικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ.
 
 
balloon-tsantes
 
 
Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία.
 
Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους.
 
Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ‘ΗΛΙΟΣ’
ΠΑΝ. ΣΠ. ΔΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Ζ.T.
11ο  χλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ,
144 51 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΤΗΛ: +30 2102840140-7, ΦΑΞ:+30 2102816787,
Ιστοσελίδα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.