Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δύο χρυσά και δυο ασημένια βραβεία για την εταιρεία Bio Art στα VEGAN AWARDS Innovative Products and Services 2020
Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2020 19:08
16-bio-art-vegan 
 
Με δύο χρυσά και δυο ασημένια βραβεύτηκε η εταιρεία βιολογικών BioArtστα VEGAN AWARDS Innovative Products and Services 2020
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Bio Art:
 
ΒΡΑΒΕΥΣΗ VEGAN AWARDS 2020
Με δεδομένη τη δέσμευση μας ως προς τη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, την αναζήτηση καινοτομιών και υπηρεσιών που διευρύνουν τους ορίζοντες μας και τη στήριξη μας στο κίνημα για μια καλύτερη διατροφή, η εταιρεία μας συμμετείχε στα φετινά VEGAN AWARDS Innovative Products and Services 2020.
 
 
organic-life
 
 
Η συμμετοχή μας έγινε με μια ομάδα προϊόντων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία αναγνωρίστηκαν ευρέως από την κριτική επιτροπή.
 
Ως εκ τούτου, τα προϊόντα μας έφτασαν στα ανώτερα επίπεδα βράβευσης. Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι υποψηφιότητές μας στα Vegan Awards 2020 έχουν βραβευθεί ως ακολούθως:
 
16-bio-art
 
Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο της ΚΕ κ. Δέσποινα Μαρσέλου, όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής, καθώς και την Boussias Communications για την άρτια διοργάνωση κάτω από τις πολύ ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες της φετινής χρονιάς.
 
 
balloon-tsantes
 
 
Το πάθος μας για υγιεινή διατροφή, για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και για καθαρό περιβάλλον μας δίνει κίνητρο για να θέτουμε υψηλότερους στόχους. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτό το όραμα.
 
Με εκτίμηση
BIOART
 
Bio Art
Λ. Ηρακλείου 408 Νέο Ηράκλειο 141 22
Τηλ. 210 2827622 / Fax. 210 2827922
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.