Διαφήμιση
Ολοκληρώθηκε η δωρεάν διανομή του Organic Life από ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ. Βιολογικό ραντεβού στα τρένα
Τρίτη, 27 Ιούλιος 2021 13:12
30-metro 
 
Με μεγάλη ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό, ολοκληρώθηκε η δωρεάν διανομή του Organic Life, από σταθμούς ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ
 
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού για τα βιολογικά προϊόντα και τις εναλλακτικές θεραπείες, το επιτελείο συνεργατών μας, επισκέπτονταν κάθε πρωί και από έναν διαφορετικό σταθμό ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ, με σκοπό να διανείμει το έντυπο σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ενω παράλληλα πραγματοποιήθηκε καιένα refresf διανομής και στα καταστήματα βιολογικών.
 
 
organic-life
 

Με σύνθημα " Ραντεβού στο… τρένο !!! " και η φετινή διανομή του οδηγού αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και φυσικά με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, έναντι του κορονοϊού.

Οσοι δεν προλάβατε να προμηθευτείτε το έντυπο, μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν από τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων, επιλεγμένα φαρμακεία ομοιοπαθητικής ή εναλλακτικά να το παραλάβετε στο χώρο σας ταχυδρομικά με courier.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.