Διαφήμιση
Διαφήμιση
FOOD EXPO 2022: Δυναμική επιστροφή με φυσική παρουσία και 1.200 εκθέτες
Τετάρτη, 02 Μάρτιος 2022 21:16
02-foodexpo 
 
Δυναμική επιστροφή με φυσική παρουσία και 1.200 εκθέτες
Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά και σε covid-freeσυνθήκες, 12-14 Μαρτίου 2022, στο Metropolitan Expo! Με 1.200 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 2.500 χιλιάδες διεθνείς αγοραστές και 700 στοχευμένους hosted buyers, η FOOD EXPO 2022 έρχεται να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.
 
700 HostedBuyers από 80 χώρες θα επισκεφτούν την έκθεση
Ένας από τους σημαντικότερους στόχους της FOOD EXPO είναι να παρέχει στους εκθέτες της όλες τις απαραίτητες διόδους και ευκαιρίες για να αναπτύξουν ή να αυξήσουν την εξωστρέφεια της επιχείρησής τους και να αυξήσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα σε όσο περισσότερες αγορές του κόσμου γίνεται. Έτσι λοιπόν, η διοργανώτρια εταιρεία, με μία σειρά προωθητικών ενεργειών, προσέλκυσε στο πλαίσιο του HostedBuyersProgram 700 πιο σημαντικούς αγοραστές οι οποίοι αναμένετε να πραγματοποιήσουν πάνω από 12.000 b2b meetings με τους εκθέτες της FOOD EXPO 2022.>>
 
organic-life-2
 
Περιφέρειες, Επιμελητήρια & Δήμοι δίνουν το «παρών»
Η FOOD EXPO 2022, ως το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός που προβάλει και αναδεικνύει τα προϊόντα της Ελλάδας, υποδέχεται και φέτος ως εκθέτες σε ειδικά διαμορφωμένα pavilions 12 περιφέρειες της Ελλάδας και συγκεκριμένα τις: Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου. Επίσης, συμμετέχουν 7 Επιμελητήρια και συγκεκριμένα τα: Αχαϊας, Καρδίτσας, Κοζάνης, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Λακωνίας αλλά και οι Δήμοι Σπάτων-Αρτέμιδος, Κρωπίας και Σαρωνικού.Οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής τους αρμοδιότητας έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους, υπό ένα κοινό brandname, σε ένα ευρύ και ειδικό αγοραστικό κοινό από όλη την Ελλάδα.>>
 
180 οινοποιητικές επιχειρήσειςθα συμμετάσχουν στη Oenotelia 2022
Μεγαλύτερη από ποτέ, με συμμετοχές από μεγάλες οινοποιητικές μονάδες αλλά και μικρά κτήματα, η OENOTELIA θα αναπτυχθεί σε 3.200 τ.μ., προβάλλοντας οινοποιεία από όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, καθώς επίσης και επιχειρήσεις αμπελοοινικού εξοπλισμού. Ενταγμένη στο πλαίσιο της FOOD EXPO, η OENOTELIA προσφέρει πλήθος σημαντικών συνεργειών καθώς δίνει στους επισκέπτες την δυνατότητανα αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη, σφαιρική εικόνα τόσο για τον γαστρονομικό όσο και για τον οινικό πλούτο της Ελλάδας.>> 
 
Eκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση & την εκπαίδευση
Η κορυφαία εκδήλωση Mediterranean Gastronomy Forum , που θα πραγματοποιηθεί και τις τρεις ημέρες της έκθεσης στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 1, θα έχει ως στόχο την προβολή της μοναδικής γαστρονομικής και διατροφικής αξίας των ελληνικών τροφίμων και ποτών.
 
 
organic-life
 
Διακεκριμένοι chefs έχοντας ως «εργαλεία» τους εξαιρετικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας μας θα δείξουν στους Έλληνες, αλλά και διεθνείς επαγγελματίες επισκέπτες, πρωτότυπους τρόπους και μοναδικές ιδέες που μπορούν να αξιοποιήσουν όλα αυτά τα προϊόντα για να κάνουν την διαφορά στην επιχείρησή τους.
 
Επίσης,οι τελευταίες τάσεις και οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά την παραγωγή και συσκευασία των τροφίμων και ποτών, τα νέα πακέτα και οι ευκαιρίες για χρηματοδοτήσεις, οι εξαγωγικές δυνατότητες των ελληνικών τροφίμων και ποτών σε νέες αναπτυσσόμενες για αυτά αγορές, οι στρατηγικές προσέγγισης των καταναλωτών της νέας εποχής αλλά και όλα τα απαραίτητα marketingtools που χρειάζεται μία επιχείρηση του κλάδου για να αναπτυχθεί περαιτέρω, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν στο stageτου Workshops&Seminars, στο Hall 2.
 
 
organic-life-18......................................................................
Επισκεφτείτε το περίπτερο μας στην έκθεση και αποκτήστε τον οδηγό αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών  Organic Life. 
 
 
 
 
 
 
 
Πληροφορίες: Food Expo 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.