Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διανομή του του Organic Life Food Expo. Αφιέρωμα στην έκθεση
Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2022 13:58
18-food-expo-organic-life 
 
Υστερα από δυο χρόνια αναστολής λόγω των μέτρων covid, η έκθεση Food Expo επέστρεψε δυναμικά, με τους διοργανωτές να κάνουν λόγο για 28.600 εμπορικούς επισκέπτες και 1.200 εκθέτες, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση του χώρου του τροφίμου.
 
Ο Organic Life, πιστός και φέτος στο ραντεβού του, δήλωσε δυναμικά παρόν και διανεμήθηκε δωρεάν από το περίπτερο μας σε όλους τους ενδιαφερόμενους για τα βιολογικά προϊόντα και τις εναλλακτικές θεραπείες.
 
Τα βιολογικά προϊόντα, έδωσαν το δικό τους ιδιαίτερο χρώμα στην όλη διοργάνωση, με αρκετούς εκθέτες να προέρχονται από τον κλάδο των βιολογικών.
 
18-amorgion
 
18-bdl
 
Μάλιστα φέτος, οι διοργανωτές, είχαν οριοθετήσει στην αίθουσα 3 ειδικό χώρο για τα βιολογικά, που ξεχώριζε από πράσινη μοκέτα, αν και αρκετές εταιρείες του κλάδου, μετείχαν διάσπαρτες και σε όλους τους υπόλοιπους χώρους.
 
18-moketa
 
18-fe-bio-section
 
Ενδεικτικά, συναντήσαμε αλφαβητικά και τους παρακάτω συνεργάτες του Organic Life, οι οποίοι παρουσίασαν στους επισκέπτες τα προϊόντα τους :
- AMORGION. Βιολογικό ρακόμελο, κρασί & ποτά...
- BDL. Διανομές βιολογικών
- ΒΙΟ ART. Διανομές βιολογικών
- BIOLAB. Εργαστηριακοί έλεγχοι
- ΒΙΟ ΥΓΕΙΑ. Διανομές βιολογικών
- ΒΙΟΑΓΡΟΣ / ΒΙΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ. Διανομές βιολογικών
- ΒΙΟΚΑΡΠΟΣΔιανομές βιολογικών
- ΗΛΙΟΣ. Βιολογικά ζυμαρικά
- ΚΑΝΔΥΛΑΣ. Βιολογικοί χαλβάδες & ταχίνι
- MARIANNA`S. Βιολογικά ντολμαδάκια & πίτες
- NATURALS. Βιολογικές μπάρες, σοκολάτες, χυμοί...
- ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ. Βιολογικά προϊόντα πιπεριάς
- ΟΙΚΟΚΗΠΟΣ. Βιολογικοί χυμοί & αποξηραμένο ρόδι
- ΧΕΛΜΟΣ. Βιολογικό μέλι

18-bio-ygeia
 
18-bioagros
 
18-biokarpos
 
18-xelmos

Η FOOD EXPO 2022, υποδέχτηκε και φέτος ως εκθέτες σε ειδικά διαμορφωμένα pavilions 12 περιφέρειες της Ελλάδας και συγκεκριμένα τις: Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Αττικής, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου.
 
18-perifereies
 
Επίσης, συμμετέχουν 7 Επιμελητήρια και συγκεκριμένα τα: Αχαϊας, Καρδίτσας, Κοζάνης, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Λακωνίας αλλά και οι Δήμοι Σπάτων-Αρτέμιδος, Κρωπίας και Σαρωνικού.
 
18-ilios
 
18-bio-art
 
18-biolab
 
Oenotelia 2022
Μεγαλύτερη από ποτέ, με συμμετοχές από μεγάλες οινοποιητικές μονάδες αλλά και μικρά κτήματα, η OENOTELIA αναπτύχθηκε σε 3.200 τ.μ., προβάλλοντας οινοποιεία από όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, καθώς επίσης και επιχειρήσεις αμπελοοινικού εξοπλισμού.
 
18-oenotelia
 
18-kandylas
 
18-naturals
 
18-naoumidis
 
18-nasos-leonidas

Eκδηλώσεις 
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικές ομιλίες, ενδιαφέρουσες ημερίδες και πετυχημένα case studies από ειδικούς και στελέχη του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κλάδου, καθώς και εκπρόσωπους κλαδικών φορέων στο stage του Workshops & Seminars, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και λαμβάνοντας πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στον F&B κλάδο.
 
18-mariannas
 
18-oikokipos
 
Παράλληλα, η γαστρονομική υπεροχή και ποιότητα των προϊόντων της Ελλάδας προβλήθηκε μέσα από τα live cooking shows που πραγματοποιήθηκαν και τις τρεις ημέρες, στο Mediterannean Gastronomy Forum stage του Hall 1
 
18-fe-2
 
18-fe1
 
18-fe1
 
18-fe3
 
18-hosted-buyer-area
 
18-seminars
 
 
Ραντεβού του χρόνου…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.