Διαφήμιση
Διαφήμιση
Βιολογικό Χωριό. Ανοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα σε Πειραιά
Τρίτη, 05 Απρίλιος 2022 18:32
27-biologiko-xorio 
 
Βιολογικό Χωριό. Άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα σε Πειραιά
 
Θαλασσινή αύρα στα πανιά της αλυσίδας βιολογικών καταστημάτων Βιολογικό Χωριό, με την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος, στον Πειραιά, στη συμβολή των δρόμων Κολοκοτρώνη 116 & 2ας Μεραρχίας.
 
Το Βιολογικό Χωριό, αριθμεί ήδη τα 23 υποκαταστήματα στην Αττική, ενώ μέσα στο έτος, αναμένεται και η επέκταση του και εκτός αυτής.
 
organic-life-2
 
Λίγα Λόγια για το Βιολογικό Χωριό
Tο Βιολογικό Χωριό, αποτελεί τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα βιολογικών προϊόντων. Από το 2008 παρακολουθεί τις νέες τάσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, αποτελώντας την πρώτη τους επιλογή για υγιεινή και ποιοτική διατροφή.

Με βασικό μήνυμα «Δημιουργούμε το μέλλον στη σύγχρονη διατροφή», φροντίζει να εξασφαλίζει τεράστια ποικιλία και ανεξάντλητες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, προϊόντα ειδικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης, βρεφικά και παιδικά προϊόντα αλλά και συμπληρώματα διατροφής.
 
organic-life

Η εταιρεία, ηγέτης στον κλάδο της, αριθμεί ήδη 23 καταστήματα με παρουσία σε όλη την Αττική, περισσότερους από 150 εργαζομένους και ενισχύει το πλάνο επέκτασης του δικτύου της με νέες συνεργασίες, πάντα με προσήλωση στην αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, διατηρώντας παράλληλα μακροχρόνιους και αμοιβαίους δεσμούς εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.