Διαφήμιση
Διαφήμιση
GABRIELA – Η γυναίκα με το ποδήλατο, του Δομήνικου Ιγνατιάδη, το Σάββατο 21 Μαΐου στο Δαναό
Παρασκευή, 20 Μάιος 2022 20:29
20-gabriela-dominikos-ignatiadis 
 
GABRIELA – Η γυναίκα με το ποδήλατο, του Δομίνικου Ιγνατιάδη, το Σάββατο 21 Μαΐου στο Δαναό
 
H ιστορία μιας γυναίκας γεννημένης στη μεταπολεμική Γερμανία και της ακαταμάχητης ανάγκης της να ζή́σει, να αγαπή́σει και να έχει αξία.
 
Δυο χρόνια μετά τον θάνατο της, ο γιος της ξεκινά μια ενδελεχή έρευνα στο ημερολό́γιο της, στην αλληλογραφία της, στους ανθρώπους και στα μέρη που γνώρισε.
 
organic-life-2
 
Ένα ταξίδι από τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας μέ́χρι την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας, που διατρέ́χεται από ένα και μόνο ερώτημα: «Τι είδους ζωή είναι αυτή;»
 
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο γιος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τη μητέρα του, την πάντα φευγάτη, την πάντα κάπου αλλού: τη «Γερμανίδα με το ποδήλατο».
 

 

Ο Δομήνικος Ιγνατιάδης, μας είχε ξαφνιάσει θετικά, από την πρώτη του αυτό-ταινία, το Βίλατζ Ποτέμκιν[ Village Potemkin 2017]. Εδώ τα χτυπήματα είναι απανωτά θα λέγαμε αναφέρει το mic.gr.
 
organic-life
 
 
Τα ημερολόγια και η διαθήκη της μητέρας του, γερμανίδας ποδηλάτισσας Γαβριέλας, η δωρεά σώματος στο πανεπιστήμιο της Τυβίγγης, ο φίλτατος Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος και η ΦυσιοΛογική ΙΚΕ του Κώστα Ιγνατιάδη, η Αλεξάνδρεια Ημαθίας και οι άνθρωποι που μόλις πρόσφατα γνωρίσαμε στην Νάξο.
 
Μα πάνω από όλες τις εκπληκτικές συμπτώσεις, το πάθος ενός ανθρώπου να μετουσιώνει την 7η Τέχνη της ζωής του και την περιπέτεια να ανακαλύψει την ταυτότητά του, πρίμο-σεκόντο με το μουρμούρικο πιάνο του Κωνσταντίνου The Boy Βούλγαρη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.