Διαφήμιση
Διαφήμιση
Χωρίς Γλουτένη ; Γίνεται ! Το κοινό αγκάλιασε την εκδήλωση της ΗΛΙΟΣ στη Θεσσαλονίκη
Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2022 15:39
01-ilios 
 
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκδήλωση της ΗΛΙΟΣ «Χωρίς Γλουτένη; Γίνεται !» στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Χωρίς Γλουτένη; Γίνεται!» το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις τον κύκλο ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Κοιλιοκάκης που κάθε χρόνο τον μήνα Μάιο διοργανώνει η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ομιλητές κ. Μαίρη Τσελεκίδου, νοσηλεύτρια και μητέρα πάσχοντος, ο κ. Χάρης Δημοσθενόπουλος, διατροφολόγος - βιολόγος και η κ. Κυριακή Τσιρουκίδου, παιδοενδροκρινολόγος.
 
organic-life-2

Οι ομιλητές παρουσίασανδύο αναλυτικούς και χρήσιμους οδηγούς για τη διαχείριση της νόσου της Κοιλιοκάκης: ‘Μπορώ και Χωρίς Γλουτένη’,καθώς επίσης και για τον συνδυασμό Κοιλιοκάκης και Σακχαρώδους Διαβήτη τύπου 1: ‘Κοιλιοκάκη και Ζαχαρώδης Διαβήτης Μια Γλυκιά Συμμαχία’, απαραίτητους για κάθε πάσχονταενώ ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό.

Οι δύο αυτοί οδηγοί αποτελούν μίαπρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και την αρχή για τη δημιουργία μίας πλήρους βιβλιοθήκης οδηγών για θέματα που απασχολούν το κοινό, προάγοντας έτσι τη διατροφική υγεία, ευεξία και ασφάλειααλλά κυρίως την ευαισθητοποίηση όλων για την Κοιλιοκάκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την εκδήλωσητίμησε με την παρουσία τουπλήθος κόσμου από τη Θεσσαλονίκη, τηνΚαβάλα, την Κοζάνη, τη Λάρισα, ακόμα και από την Αθήνα.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες προϊόντων χωρίς γλουτένη: Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, Gea Bakery, Molino di Ferro, Semper, Sissini, οι οποίες πρόσφεραν γευστικά κεράσματα παρασκευασμένα από τα προϊόντα τους και διέθεσαν δείγματα προϊόντων.
 
organic-life
  
Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με 90 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές σε 30 χώρες και στις 5 ηπείρους.
 
Η εταιρεία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για τον καινοτόμο και ελκυστικό σχεδιασμό τους.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, είναι η πρώτη βιομηχανία ζυμαρικών διεθνώς και η πρώτη ελληνική εταιρία, που σε επιλεγμένα προϊόντα της αποδόθηκε το Clean Label Project™ PurityAward, αφού αναγνωρίστηκαν για την καθαρότητά τους από χημικές ουσίες συμπεριλαμβανομένων βαρέων μετάλλων, υπολειμμάτων από φυτοφάρμακα και χημικών πλαστικοποιητών από τον οργανισμό Clean Label Project™ .
 
Το Clean Label Project™ Purity Award αποτελεί μια διάκριση ως αποτέλεσμα ελέγχου και αξιολόγησης των προϊόντων για 400 ουσίες και συστατικά που ποτέ δεν αναγράφονται σε μια διατροφική επισήμανση. Στις ουσίες αυτές περιλαμβάνεται πλήθος χημικών ουσιών επικίνδυνων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 
Ηλιος. Παναγιώτης Σπ. Δάκος ΑΒΕΕΖΤ
11 χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας Μεταμόρφωση 144 51
Τηλ.: 210-2840140-7 / Fax.: 210-2816787
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.