Διαφήμιση
ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ SEX ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ
sex phone
  
Το 62% των Βρετανίδων παραδέχονται ότι απαντούν το κινητό τους, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.
  
Σύμφωνα με το prototema.gr μια νέα έρευνα αποκάλυψε ότι το 63% των γυναικών στη Βρετανία, αλλά και το 48% των αντρών παραδέχονται ότι έχουν διακόψει τη σεξουαλική τους πράξη για να απαντήσουν, να ελέγξουν ή να κάνουν κάποια αναβάθμιση στο κινητό τους τηλέφωνο!
  
Οι ερωτηθέντες παραδέχτηκαν ότι η σεξουαλική δραστηριότητα τους διακόπτεται συχνά για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων του να απαντήσουν το τηλέφωνό τους, να στείλουν κάποιο μήνυμα, να διαβάσουν ένα email ή να δουν το προφίλ τους στα social media.
  
Η έρευνα έγινε σε 1.747 άντρες και γυναίκες, ηλικίας άνω των 18, που κατάγονταν από κάθε μέρος της Βρετανίας και ήταν όλοι χρήστες smartphones και σε σχέση για πάνω από ένα χρόνο.
  
Μάλιστα, οι συμμετέχοντες όταν ρωτήθηκαν πόσες ώρες ξοδεύουν την ημέρα στη χρήση του ίντερνετ μέσα από την τηλεφωνική του συσκευή, οι άντρες απάντησαν περίπου 2,5, ενώ οι γυναίκες 1,5.
  
Ένα 12% δε δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει ακόμα και τηλεφώνημα, την ώρα που βρίσκεται με το σύντροφό του μέσα στην κρεβατοκάμαρα.
  
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.