Διαφήμιση
Απίστευτα σεξουαλικά ρεκόρ !!!
30-apithana-sexoualika-record-9
 
Απίστευτα σεξουαλικά ρεκόρ. Δείτε τα ρεκόρ πατρότητας, μητρότητας, αυνανισμού, απόστασης κλπ…
 
Ρεκόρ πατρότητας
Ο Moulay Ismail Ibn Sharif κατέκτησε αυτό το ρεκόρ τον 17αιώνα όταν καταγράφηκε το τεράστιο νούμερο των 1,042 παιδιών από ένα χαρέμι 500 γυναικών.

Εάν λοιπόν αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός ο κύριος, σας ενημερώνουμε ότι ήταν ο δεύτερος άρχοντας από τη δυναστεία των Alaouite του Μαρόκου. Είναι γνωστός ως μεγάλη μορφή στη Μαροκινή ιστορία, όχι μόνο για τα πολλά παιδιά που έκανε, αλλά το γεγονός ότι προσέφερε πολλά για τη μακροχρόνια διατήρηση της Μαροκινής ανεξαρτησίας.
 
 
24-organic-life
 
Ρεκόρ μητρότητας
Απίστευτο, η γυναίκα που γέννησε τα περισσότερα παιδιά στον κόσμο ήταν μια αγρότισσα από το Shuya ( ανατολικά της Μόσχας), με 27 γέννες στο ενεργητικό της, από το 1725 μέχρι το 1765, όπου γέννησε 16 φορές δίδυμα, 7 φορές τρίδυμα και 4 φορές τετράδυμα.
 
Ρεκόρ ηλικίας
Ο Shaun Steard ήταν12 χρονών όταν έγινε ο νεότερος πατέρας και μάλιστα λέγεται ότι έχει υπάρξει και ακόμη νεότερος που απλά δεν έχει καταγραφεί. Η νεότερη μητέρα που υπήρξε ποτέ είναι η 5χρονη Lina Medina από το Περού. Το κοριτσάκι αυτό άρχισε να έχει περίοδο από την ηλικία των 3 ετών!!!
 
Ρεκόρ αυνανισμού
Ανδρών:
Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές του Kinsey ένας έφηβος μπορεί κατά μέσο όρο να αυνανιστεί 11 φορές την ώρα! Όσες φορές δηλαδή μπορεί να ακούσει το "με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες" μέχρι να καταλάβει τους στίχους. Το ρεκόρ όμως το κατέχει ένας 28χρονος όπου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια πέτυχε 16 -στεγνούς τους περισσότερους- οργασμούς σε διάστημα μιας ώρας. Πράγμα που σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον η τσόντα που του δώσανε ήταν πολύ καλή και το δεξί του χέρι θα το ζήλευε ακόμα και ο Σουγκλάκος...
 
Γυναικών:
Την ίδια στιγμή σε κάποια διπλανή -προφανώς- αίθουσα στο ίδιο Κέντρο μια 26χρονη κατακτούσε το παγκόσμιο ρεκόρ δίνοντας μια μεγαλειώδη παράσταση 134 πολλαπλών οργασμών μέσα σε μια ώρα.Μόλις ολοκλήρωσε όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα! Όλοι εκτός του επιστάτη που συλλογιζόταν "να δούμε ποιος μαλάκας θα σφουγγαρίσει τώρα;"

Ρεκόρ διάρκειας
Ο μέσος όρος διάρκειας ενός ανδρικού οργασμού είναι πέντε με οκτώ δευτερόλεπτα - αρκετά για να φωνάξεις Ελένηηη ενώ την λένε Μαρία!
 
Αντιθέτως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό που επιστημονικά λέγεται status orgasm. Οι Dr Masters και Johnson το 1966 κατέγραψαν έναν γυναικείο οργασμό που διάρκεσε 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Πριν κάνεις όμως όνειρα για τη βοηθήσεις να καταρρίψει το ρεκόρ, μάθε ότι αυτό τον οργασμό τον έχουν συνήθως με αυνανισμό. Εμ για αυτό και αυτή όταν τελειώνει, αντί για Νίκο φωνάζει Αμπντούλ;
 
Ρεκόρ απόστασης
Η μεγαλύτερη μέση απόσταση που μπορεί να τιναχτεί το σπέρμα είναι 20 εκατοστά με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα.
Όμως το ρεκόρ ανήκει σε έναν γερμανό ονόματι Horst Schultz που έφτασε τα 5,71 μέτρα μήκος, τα 3,76 ύψος και ταχύτητα 16,3 χιλιομέτρων.
 
Ρεκόρ ποσότητας
Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγετε από έναν φυσιολογικό άνδρα είναι 3,2 ml την "ριξιά" συν 0,4 ml κάθε μέρα που περνάει άνευ εκσπερμάτισης. Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει επίσημα καταγραφεί το 1954 είναι 15 ml.
 
Ρεκόρ δυνατού αιδοίου
Η Tatiata Kozhevnikova από τη Ρωσία, έχει το πιο δυνατό αιδοίο, αφού μπορεί και σηκώνει βάρος 14 κιλών !!!
 
Ρεκόρ επανάληψης
Οι περισσότεροι άνδρες πετυχαίνουν έναν γρήγορο επαναληπτικό οργασμό πριν ακόμα το πέος προλάβει να "χαιρετήσει ξανά την σημαία". Το ρεκόρ όμως το έχει ένας 38χρονος που κατάφερε μπροστά στους ερευνητές του Kinsey να έχει μέσα σε δυο ώρες 8 πλήρης υγρούς οργασμούς.
 
Ρεκόρ κατάποσης
Mια όχι και τόσο γνωστή αμερικανίδα ηθοποιός, η Michelle Monaghan είναι η επίσημη κάτοχος του ρεκόρ της πιο διψασμένης για σπέρμα γυναίκας. Το 1991 σε νοσοκομείο του Λος Άντζελές έβγαλαν από το στομάχι της 457 γραμμάρια σπέρμα.
 
Ρεκόρ μήκους
Ο Δρ. Robert Dickinson το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34,3 εκατοστά και πάχος 15,8 εκατοστά . Μα καλά, τι τον τάιζε αυτόν η μάνα του; Σανό;

Αντιθέτως στο Kinsey τα 2,6 εκατοστά μήκος που καταγράφηκαν από ερευνητές θεωρούνται μέχρι σήμερα αρνητικό ρεκόρ.
 
Ρεκόρ στύσης
Η ταχύτητα πλήρης στύσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως πόσα σφηνάκια έχεις πιει πριν, τα οπίθσθια του μωρού κλπ...

Όμως το 1948 οι ερευνητές του Kinsey χρονομέτρησαν μερικούς άνδρες που είχαν πλήρη στύση σε 3-5 δευτερόλεπτα.
 
Ρεκόρ όρχεων
Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου "Ιδανικός Γάμος" Τ. Η. Van de Velde ο μέσος όρος της διαμέτρου των ενήλικων όρχεων είναι 2- 2,5 εκατοστά . Όσο τα μπαλάκια του πινγκ πονγκ.

Στην Αφρική όμως, και λόγω της ασθένειας της ελεφαντίωσης, έχει καταγραφεί το ρεκόρ των μεγαλύτερων όρχεων που φτάνει τα 76 εκατοστά διάμετρο. Όσο τα "μπαλάκια" του Κινγκ Κονγκ!
 
Ρεκόρ στήθους
Το 1995 στην Κίνα μετρήθηκε το μεγαλύτερο στήθος που ήταν 48 εκατοστά μήκος, ζύγιζε 10 κιλά το καθένα και ανήκε στην μόλις 12 χρονών Ting Jiafen.
 
Ρεκόρ κλειτορίδας
Μέχρι το 1800 προφανώς οι άνδρες νόμιζαν ότι η "Κλειτορίδα" είναι χωρίο στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας, για αυτό και όλες οι επίσημες καταγραφές άρχισαν μετά.

Έτσι το 1813, σύμφωνα με μια γαλλική Ιατρική εγκυκλοπαίδεια, μετρήθηκε κλειτορίδα με διάμετρο 31 εκατοστά.
 
Ρεκόρ χείλους
Σε μια αφρικάνικη φυλή ονόματι Venda οι γυναίκες από μικρή ηλικία μεγαλώνουν μέχρι και 7 εκατοστά τα χείλη του αιδοίου τους τραβώντας τα καθημερινά.

Αυτό θεωρείτε πολύ σέξι από τους άνδρες της φυλής που ψάχνουν την επιβεβαίωση, αφού κάθε φορά που κάνουν σεξ το αιδοίο από την χαρά του βαράει παλαμάκια !!!
 
Ρεκόρ ανοίγματος
Στο βιβλίο My Secret Life ενός ερωτικού συγγραφέα της βικτοριανής περιόδου ονόματι Walter, περιγράφετε η απόλαυση του να βάζει νομίσματα στο αιδοίο μιας γυναίκας με το όνομα Nelly.
 
Το συνολικό ποσό που κατάφερε να βάλει μέσα της έφτασε τις 4 λίρες δηλαδή 28 κέρματα.

Το ρεκόρ όμως το έχει η αμερικανίδα Linda Manning που κατάφερε να βάλει μέσα της μια ολόκληρη μπάλα του ράγκμπι.

Ρεκόρ κωλοφαρδίας
Αν και δεν είναι σπάνιο πολλές γυναίκες να έχουν μεγάλα οπίσθια, είτε από κληρονομικότητα είτε από τα πολλά τα εκλεράκια, εντούτοις στην νοτιοαφρικάνικη φυλή των Khoikhoi οι γυναίκες έχουν οπίσθια που στην πλήρη ανάπτυξή τους ξεπερνούν το ένα μέτρο το ένα !!!


 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα από την ενότητα sex και σχέσεις

 

 

 

 

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.