Banner
Banner
G3PP. Το νέο ένζυμο που θα εμποδίζει τη ζάχαρη να μετατραπεί σε λίπος
15-enzimo 
 
Τί θα λέγατε για απολαυστικές μπουκιές μαύρης σοκολατένιας ακολασίας, αλλά χωρίς καθόλου παρενέργειες στη σιλουέτα σας και την υγεία σας ;

Και εάν κάτι τέτοιο φαντάζει σήμερα ως όνειρο θερινής νυκτός, στο μέλλον θα αποτελεί πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Proceedings Of The National Academy Of Sciences», επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ ανακάλυψαν ένα ένζυμο (G3PP), το οποίο δεν επιτρέπει στην περίσσεια ποσότητα ζάχαρης να μετατραπεί σε λίπος.
 
24-organic-life
 
Το συγκεκριμένο ένζυμο, φαίνεται πως μπορεί να προστατεύσει το σώμα από τις τοξικές επιδράσεις που έχει η ζάχαρη στα κύτταρα.

Όταν υπάρχει μεγάλη ποσότητα ζάχαρης στον οργανισμό, τα κύτταρα σχηματίζουν τη χημική ουσία Glycerol 3-phosphate, η οποία μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα.

Οι ειδικοί επίζουν πως η νέα ανακάλυψη θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε προβλήματα παχυσαρκίας  και διαβήτη.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner