Της είπαν πως πεθαίνει. Διέψευσε τους πάντες και δίνει ένα μάθημα ζωής. Respect Κατερίνα |
![]() Της είπαν πως πεθαίνει. Διέψευσε τους πάντες και δίνει ένα μάθημα ζωής.
Respect Κατερίνα
Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια της είπαν ότι στέρεψε η άμμος στην κλεψύδρα της ζωής. Εκείνη όμως πάλεψε και διέψευσε τους πάντες.
Η Κατερίνα Λιάκου ανέβασε μια φωτογραφία, μετά το χειρουργείο στη σελίδα της στο Facebook και δίνει σε όλους μας ένα μήνυμα ζωής που αποδεικνύει τη δύναμης της ψυχής.
«Ένα κουράγιο θέλω να δώσω σε όσους νομίζουν πως τελείωσαν όλα επειδή τους παράτησε η γκόμενά τους ή επειδή χρωστάνε τη ΔΕΗ Η γιατί δεν έχουν λεφτά να πάνε για ρεβεγιόν στην Αράχωβα και μπουζούκια για Χριστούγεννα.
Εκτιμήστε όσα έχετε ήδη. Ότι έχει ο καθένας. Και παλέψτε για ότι σας ξημερώσει το αύριο.
Συγχωρέστε όποιον δε σας φέρθηκε καλά και πείτε συγγνώμη όπου το χρωστατε και σηκωθειτε αύριο το πρωί και πείτε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα ήδη έχετε. Καλά Χριστούγεννα με υγεία».
Απλά respect Κατερίνα…
........................ η ανάρτηση της Κατερίνας ................................
Σα σήμερα......
23 Δεκεμβρίου 2008-23 Δεκεμβρίου 2016 Φέτος αντί για στολισμένα δέντρα, αναμενα τζάκια και πολύχρωμα φωτάκια λέω να πω χρόνια πολλά σε όλους σας με ένα μήνυμα λίγο διαφορετικό από τα τετριμμένα. Αυτή λοιπόν είμαι εγώ 23 Δεκέμβρη 2008 σε ένα κρεββάτι ξαπλωμένη μέσα στον Άγιο Σάββα, μετά από 8 ώρες χειρουργείο... όσα και τα χρόνια σα σήμερα.
Η ιατρική γνωμάτευση από όλους τους κορυφαίους: Σάρκωμα (σπάνια μορφή καρκινικου όγκου πάνω στους μυς δίπλα στη σπονδυλική στήλη ) αν πετύχει το χειρουργείο έχετε το πολύ 2 χρόνια ζωής Κα Λιάκου αλλά δεν θα ξαναπερπατησετε!
Αν δεν πετύχει λυπούμαστε πολύ δεν υπάρχει καμιά ελπίδα είναι θέμα χρόνου. Το χειρουργείο λέει πέτυχε και για τους επόμενους μήνες η φωτογραφία των 3 παιδιών μου στο τζάμι οι καρτουλες τους με τις ευχές τους και η εικόνα της Παναγίας ήταν η καθημερινή μου θέα.
Για τους φρικτούς πόνους παρηγοριά η μορφίνη. Οι προτεραιότητές μου άλλαξαν και αντί να σκέφτομαι τι θα φορέσω αύριο στο γραφείο για να δείχνω μια νέα σέξυ εφοριακός σκεφτόμουνα πως θα κάνω 30 βήματα με το μηχάνημα στο διάδρομο του Αγίου Σάββα όπως μου είχαν επιβάλλει οι γιατροί.
Εγώ έκανα 32 έτσι για την αλητεία
|