Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τι να προτιμήσω νήμα ή μεσοδόντιο βουρτσάκι;
17-mesodontio
 
Τα μεσοδόντια βουρτσάκια είναι πολύ καλύτερα από το οδοντικό νήμα στον καθαρισμό των διαστημάτων ανάμεσα στα δόντια για δύο λόγους:
 
Πρώτον, διότι συχνά η έντονη προσπάθεια που καταβάλλουμε με το οδοντικό νήμα για να καθαρίσουμε τα μεσοδόντια διαστήματα, μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό στα ούλα, χωρίς να το καταλάβουμε.
 
Δηλαδή, αν χρησιμοποιούμε το νήμα με υπερβάλλον σθένος κινδυνεύουμε να κόψουμε τα ούλα μας. Αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε μόλυνση, καθώς τα βλαβερά βακτηρίδια έρχονται σε επαφή με την πληγή.
 
organic-life
 
Το οδοντικό νήμα είναι αναποτελεσματικό
Δεύτερον, ακόμα και το καλύτερο οδοντικό νήμα είναι αποτελεσματικό μόνο στο να καθαρίζει τα μπροστινά δόντια. Η ανατομία και το σχήμα των υπόλοιπων δοντιών δεν επιτρέπουν στο νήμα να φτάσει σε όλα τα σημεία τους.
 
Όπως αναφέρει το curaprox.com, οι επιφάνειες των πλαϊνών και πίσω μεσοδόντιων διαστημάτων καμπυλώνουν εσωτερικά οπότε το νήμα τεντώνεται πάνω στο κενό.
 
Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τακτικά νήμα, πέφτουμε στην παγίδα να νομίζουμε ότι εξασφαλίζουμε άριστη στοματική υγιεινή. Λάθος.
 
Ο κίνδυνος της περιοδοντίτιδας ελλοχεύει πάντα αφού στην πραγματικότητα δεν καταφέρνουμε να καθαρίσουμε αποτελεσματικά τα μεσοδόντια κενά. Και η περιοδοντίτιδα, έχει ως συνέπεια την απώλεια δοντιών, ύστερα από δεκαετίες.
 
balloon-tsantes.jpg
 
Κατάλληλο και για τις πιο κρίσιμες περιοχές
Γι' αυτό τα μεσοδόντια βουρτσάκια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Διατίθενται σε συσκευασίες ανά μέγεθος και είναι κατασκευασμένα με το εξαιρετικά λεπτό σύρμα.
 
Οι μακριές τρίχες φτάνουν στις δύσκολες περιοχές και στα κενά ανάμεσα στα δόντια και καθαρίζουν απαλά χωρίς να πληγώνουν.
 
Αν χρησιμοποιούνται σωστά προλαμβάνουν την κακοσμία του στόματος, την τερηδόνα στα πλαϊνά των δοντιών και την περιοδοντίτιδα.
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.