ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ βιολογικό ελαιόλαδο

 
elaiones-sakellaropoulou-ladi-ph
Στους πρόποδες του Ταϋγέτου και του Πάρνωνα, κοντά στη Σπάρτη Λακωνίας βρίσκονται οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.
 
Καλλιεργούνται ελιές ποικιλιών Κορωνέϊκης και Καλαμών με βιολογικές μεθόδους, πιστοποιημένες από τον οργανισμό ελέγχου - πιστοποίησης ΒΙΟ-ΕΛΛΑΣ εδώ και 26 χρόνια.

Τα βιολογικά ελαιόλαδα των ελαιώνων μας πληρούν τις προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού κανονισμού 432/2012 (Health claim)  περί προστασίας της ανθρώπινης υγείας με ημερήσια λήψη ενώ παράλληλα μετέχουν στην μεγαλύτερη επιστημονική ερευνητική μελέτη με την ονομασία Feeding America’s Bravest, που διεξάγει η Σχολή Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου HARVARD, σε 1000 εθελοντές πυροσβέστες και σε 44 πυροσβεστικούς σταθμούς των Η.Π.Α.

Οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου είναι από τους πρωτοπόρους στην βιολογική καλλιέργεια στην Ελλάδα ενώ  καλλιέργησαν, τυποποίησαν και επεξεργάστηκαν την πρώτη υλη αποκλειστικά των δικών τους βιολογικών ελαιώνων, με τρόπο πολύ φιλικό στο περιβάλλον.

Πρόεκυψαν ελαιοπροιόντα που σήμερα πλέον κατατάσσονται στα βιολογικά λειτουργικά τρόφιμα (bio functional foods).
 
Πληρούν όλες τις νόμιμες  πιστοποιήσεις κυκλοφορίας  περί υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων σε πολλές χώρες του εξωτερικού (πρότυπο ISO 22000:2005 HACCP, FDA USA, NOP USDA, ΒΙΟ-ΗELLAS κλπ) ενώ παράλληλα έχουν βραβευτεί με τα περισσότερα διεθνή βραβεία γεύσης και ποιότητας, με 84 παγκόσμια βραβεία.
 

 

Tα βιολογικά λειτουργικά ελαιόλαδα που παράγονται από τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου είναι Φυλλικόν πρωτέλαιο, Αγουρέλαιο άθερμο, Αρμονία έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, Αρμονικόν έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, Συλλεκτικόν, Ωλεώαστρων, Enigma, Enstagma και Majestic blend evoo.


Στους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στην Σπάρτη, γνωρίζουμε ότι η Φύση έχει τα βιολογικά μυστικά της, που απλόχερα μας προσφέρει, αρκεί ως παραγωγοί να τα αναγνωρίζουμε, και να τα εντάσσουμε στην οικογένεια των βιολογικών προϊόντων μας
 
Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
Σκούρα Σπάρτης Λακωνία 231 00
Τηλ.: 27310-81118
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2023 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.