ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ βιολογικά φρούτα και λαχανικά

biokarpos-mavrogiannis-bio

portokalaionasΟι ρίζες της εταιρείας ξεκινούν από τον προπάππου της οικογένειας, τον Μιχαήλ Μαυρόγιαννη, ο οποίος με μεράκι και αγάπη ξεκίνησε την δημιουργία της ιδιόκτητης φάρμας, έκτασης άνω των 400 στρεμμάτων αυτή τη στιγμή.

Το εύρος των προϊόντων μας είναι όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά που είναι διαθέσιμα στη βιολογική αγορά σε όλο τον κόσμο. Ένα σημαντικό μέρος των προϊόντων της εταιρείας προέρχεται από την φάρμα αυτή η οποία καλλιεργείται βιολογικά, αποκλειστικά από την οικογένειά μας.

Στη συνέχεια όλα τα προϊόντα που φθάνουν στις εγκαταστάσεις μας υφίστανται ενδελεχείς ελέγχους και κατόπιν τυποποιούνται, συσκευάζονται και αποστέλλονται με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα στους πελάτες μας.
 
Η καθημερινή και στενή επαφή με τους παραγωγούς που συνεργαζόμαστε και συμβουλεύουμε σε κάθε επίπεδο, ο συχνός έλεγχος από τους γεωπόνους μας σε συνεργασία με αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα, καθώς και οι νέες μας εγκαταστάσεις που είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα συσκευασίας εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις των πιο αυστηρών συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας και ποιότητας (EN ISO 22000:2005, IFS & BRC), διασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που φέρουν την επωνυμία μας.
 
Έτσι είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε στους καταναλωτές την καθημερινή παράδοση ασφαλών και ολόφρεσκων φρούτων και λαχανικών.

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
12 χλμ. Άργους – Στέρνας,
Μαλαντρένι 212 00
Τηλ.: 27510-77222 / Fax.: 27510-77420
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οδηγός αγοράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
organiclife.gr | 2022 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.