Διαφήμιση
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ BIOSPIRULINA+ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΓΑΣ
Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 20:49
22 biodinami-biospirulina

Η εταιρεία βιολογικών Βιοδύναμη και ο Organic Life, κάνουν δώρο σε 5 τυχερούς, από μια βιολογική σπιρουλίνα Biospiroulina+ σε συσκευασία γίγας.

Κάνε public share (δημόσια κοινοποίηση) την παρούσα ανάρτηση στο προφίλ σου και like στις σελίδες του Οrganic Life και της ΒΙΟδύναμης στο facebook και πάρε μέρος στην κλήρωση.

3 απλά βήματα…
1. Για δημόσια κοινοποίηση (public share) πατήστε εδώ
2. Για να κάνετε like στη σελίδα του Organic Life πατήστε εδώ
3. Για να κάνετε like στη σελίδα της ΒΙΟδύναμης πατήστε εδώ

Tip.: Στην περίπτωση που έχετε ήδη κάνει στο παρελθόν like  στη σελίδα μας στο facebook, πατήστε «δεν μου αρέσει» και μετά «μου αρέσει», ώστε να εμφανιστείτε στην κορυφή με τα likes και να μας διευκολύνετε στο έλεγχο εξακρίβωσης εγκυρότητας της συμμετοχής σας, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις πιθανότητες να κερδίσετε.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 07/02/2014 και τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στην παρούσα στήλη, αλλά και με ανακοίνωση στο facebook.
..................................................................

Βιολογική σπιρουλίνα Biospirulina+
Η βιολογική σπιρουλίνα Biospirulina + από τη ΒΙΟδύναμη συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες της βιολογικής σπιρουλίνας με την εξαιρετικά προσιτή τιμή, έτσι ώστε να μπορεί να καταναλώνεται από όλη την οικογένεια, χωρίς να κοστίζει μια περιουσία.

Είναι, με διαφορά, η οικονομικότερη σπιρουλίνα της αγοράς.
Κοστίζει μόνο 23,90€ η συσκευασία γίγας των 500 ταμπλετών, παρέχοντάς σας 200 γραμμάρια, καθαρής, αυθεντικής, βιολογικής σπιρουλίνας.

Θα τη βρείτε στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων ή στο διαδίκτυο...

Σπιρουλίνα. Η τροφή των… αστροναυτών !!! Iδιότητες...

Η σπιρουλίνα είναι τρόφιμο και ανήκει στην κατηγορία των βρώσιμων φυκιών. Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό φύκι που καλλιεργείται σε γλυκά νερά, έχει κυανοπράσινο χρώμα, και αποτελείται από πολλά κύτταρα που σχηματίζουν μεταξύ τους σπειροειδή νηματίδια.

Περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός, όχι μόνο βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Αποτελεί πηγή βιοχημικού οργανικού σιδήρου και ως τροφή, δεν είναι καθόλου τοξική.

Είναι 58 φορές πιο πλούσια σε σχέση με το ωμό σπανάκι και 28 φορές πιο πλούσια σε σχέση με το ήπαρ του ωμού βοδινού.

Αποτελεί πλούσια πηγή βιταμίνης Ε.

Είναι 3 φορές πιο πλούσια σε σύγκριση με το σπόρο του σιτάλευρου και η βιολογική της αξία είναι 49% μεγαλύτερη σε σχέση με εκείνη της συνθετικής βιταμίνης Ε.

Περιέχει σε υψηλές ποσότητες και β-καροτίνη (προβιταμίνη Α) σε τέσσερις διαφορετικές μοριακές μορφές σε ένα φυσικά σχηματισμένο χημικό σύμπλεγμα, το οποίο είναι πολύ πιο εύκολα απορροφήσιμο από ότι το β-καροτένιο του μπρόκολου ή του καρότου.

Είναι 25 φορές πλουσιότερη σε σχέση τα ωμά καρότα. Αντίθετα από την συνθετική βιταμίνη Α και εκείνη των ιχθυελαίων, το β-καροτένιο είναι μη τοξικό, ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες.

Μια προσφορά της εταιρείας βιολογικών ΒΙΟδύναμη www.biodinami.gr  και του οδηγού βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών Organic Life.

Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!!
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών

............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.