Διαφήμιση
Don`t panic live… ORGANIC !!! Τον Ιανουάριο Πανελλαδικά στα περίπτερα ο Organic Life 2017
Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 19:36
 
15-dont-panic-live-organic
 
      Don`t panic
   live… ORGANIC !!!
 
Τον Ιανουάριο Πανελλαδικά στα περίπτερα ο Organic Life 2017
 
Από το υγιές έδαφος, υγιεινά προϊόντα για την υγεία του ανθρώπου. Μια φράση όλη η ουσία, για τη μαγεία των βιολογικών προϊόντων, αποδεικνύοντας πως σε κάποιες περιπτώσεις, τα πολλά λόγια είναι… περιττά.    
 
Αναζητήστε τον Ιανουάριο Πανελλαδικά στα περίπτερα τον οδηγό αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών και γνωρίστε έναν υγιεινό κόσμο διαφορετικό, που αξίζει να ζεις.
 
Σε αυτόν δε χωράνε χημικά λιπάσματα, φυτοφάρμακα, ορμόνες, μεταλλαγμένα και όσα καθημερινά τρομάζουν τον ψαγμένο καταναλωτή που ζητά ποιότητα στη ζωή του.
 
Με… πλούσια δώρα ο Organic Life 2017 !!!
Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε και φέτος χωρίς τα δωράκια σας.

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά, με… ποδαρικό 3.000,00 € μετρητά, στον τυχερό αναγνώστη που θα βρει στις σελίδες του Organic Life την τυχερή επιταγή.

Στείλτε μας το ένθετο κουπόνι θα βρείτε στον Organic Life και κερδίστε από ένα καλάθι με βιολογικά τρόφιμα, καλλυντικά και… όχι μόνον !!! Δέκα τυχεροί αναγνώστες. Μήπως είσαι ένας από αυτούς ;   
 
Ραντεβού στα περίπτερα.

Εως τότε…
Don’t panic live ORGANIC !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.