Διαφήμιση
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τρίτη, 02 Αύγουστος 2011 12:51


enosi_biokalliergiton_boreiou_elladas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  # 002 (02/08/2011)

Αγαπητοί Βιοκαταναλωτές

Αυτή την Εποχή θα βρείτε στις Αγορές μας: Αχλάδια, Αγγουράκια, Ντομάτες, Πιπεριές, Σταφύλια, Βερίκοκα, Καΐσια, Κεράσια, Κρεμμύδια Ξερά, Καρπούζια, Πεπόνια, Πατάτες, Αυγά, Κοτόπουλα, Μέλι, Γύρη, Βασιλικό Πολτό, Κρασί, Τσίπουρο, Μαρμελάδες, Γλυκά Κουταλιού, Κομπόστες, Τουρσί, Πετιμέζι, Ρετσέλια, Αλεύρι, Πίτες, Ψωμί, Ζυμαρικά, Δημητριακά, Μαϊντανό, Σκόρδα, Μπάμιες, Ντολμαδάκια, Σάλτσες, κλπ., κλπ…..

Ενδεικτικές τιμές: Ντομάτες από €1,50/kg, Πατάτες από €1,20/kg, Σταφύλια από €2,50/kg, Καρπούζια από €1,00/kg, Αχλάδια από €2,00/kg, Αλεύρι από €1,00/kg, Μπάμιες από €4,00/kg…

Σεμινάριο Ενημέρωσης σχετικά με τα Προγράμματα Βιολογικής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας που σύντομα ανοίγουν από εκπρόσωπο Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης, αλλά και σχετικά με την Υγιεινή Τροφίμων & Φοροτεχνικά θέματα από εκπροσώπους του Σ.Δ.Ο.Ε.Κ.Μ. και Ε.Φ.Ε.Τ.Κ.Μ. (σύντομα θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες).

Ελπίζουμε στη βοήθειά σας:
Site:   www.biologikesagores.gr
E-mail:         
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
FaceBook:     Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Β. Ελλάδας
Τηλ. Προέδρου:                     6936 708 723 (08:00-20:00)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ !!!

Επιστροφή στα δελτία τύπου


 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2017 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.