| Πως καθαρίζουμε το γουρουνόψαρο / βαλιστή και πως το ψήνουμε. Γιατι το κάθε ψάρι, έχει την τεχνική του |
|
Πως καθαρίζουμε το γουρουνόψαρο / βαλιστή και πως το ψήνουμε. Γιατι το κάθε ψάρι, έχει την τεχνική του.
Το γουρουνόψαρο αποτελεί έναν εκλεκτό μεζέ, ανώτερης γεύσης.
Πριν το μαγειρέψουμε όμως, πρέπει να αφαιρέσουμε το δέμα, το οποίο είναι πολύ σκληρό και δεν τρώγεται.
Χρυσαφένιο χρώμα και ωραία γεύση...
Αρχικά με ένα ψαλίδι αφαιρούμε τα ραχιαία πτερύγια κλπ και στη συνέχεια κάνουμε μια τομή στο δέρμα, χαμηλά στην ουρά και το αφαιρούμε.
Περισσότερα από την ενότητα Sea Life
Σου αρέσει το organiclife.gr ; Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE …
|



















