Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πως καθαρίζουμε το γουρουνόψαρο / βαλιστή και πως το ψήνουμε. Γιατι το κάθε ψάρι, έχει την τεχνική του
 
10-pos-katharizoume-gourounopsara 
 
 
Πως καθαρίζουμε το γουρουνόψαρο / βαλιστή και πως το ψήνουμε. Γιατι το κάθε ψάρι, έχει την τεχνική του.
 
Το γουρουνόψαρο αποτελεί έναν εκλεκτό μεζέ, ανώτερης γεύσης.
 
 
Πριν το μαγειρέψουμε όμως, πρέπει να αφαιρέσουμε το δέμα, το οποίο είναι πολύ σκληρό και δεν τρώγεται.
 
 
11-pos-psinoume-gourounopraro
Χρυσαφένιο χρώμα και ωραία γεύση...  
 
Αρχικά με ένα ψαλίδι αφαιρούμε τα ραχιαία πτερύγια κλπ και στη συνέχεια κάνουμε μια τομή στο δέρμα, χαμηλά στην ουρά και το αφαιρούμε.
 
 
organic-life


Παρακολουθήστε το σχετικό video , για το πώς καθαρίζουμε και πως ψήνουμε το γουρουνόψαρο :

 

 

 

 

 

Περισσότερα από την ενότητα Sea Life

 

 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr ;

Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση