Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ανοίγει ο δρόμος για εξαγωγές βιολογικών προϊόντων στην Κορέα.
Πέμπτη, 04 Δεκέμβριος 2014 14:40
04-biologika-korea
 
Σε τηλεδιάσκεψη στις 1/12/2014, επιτεύχθηκε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Κορέα, στο θέμα της αμοιβαίας αναγνώρισης συστημάτων πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας.
 
Μετά τη νομική διερεύνηση των συμφωνηθέντων, τις διαβουλεύσεις με τους άμεσα ενδιαφερόμενους φορείς και την ανταλλαγή επιστολών εντός του Δεκεμβρίου, αναμένεται ότι η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από 1ης Φεβρουαρίου 2015.
 
Με τη συμφωνία αυτή θα επιλυθούν οριστικά τα προβλήματα των εξαγωγών προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας. Αναμένεται ότι με το ξεκαθάρισμα του νομικού πλαισίου και την άρση των χρόνιων αβεβαιοτήτων που αποθάρρυναν τους εισαγωγείς, θα δοθεί σημαντική ώθηση στις κορεατικές εισαγωγές προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας.
 
Το Γραφείο ΟΕΥ παρακολουθεί το θέμα και θα προβεί σε ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, μέσω της ιστοσελίδας ΑΓΟΡΑ.
 
Περισσότερα:
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.