Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΕΩΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 12:07
26-biologika
 
 
Σύμφωνα με τη διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Μαγνησίας, εκδόθηκε η απόφαση του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης με τους επιτυχόντες παραγωγούς νέας πενταετίας, της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του Μέτρου 2.1.4
 
Οι επιτυχόντες πρέπει έως 07/03/2014 να προσέλθουν στην έδρα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων (Κτίριο Διοικητηρίου -Βόλος) ή στα γραφεία Αγροτικής Οικονομίας Αλμυρού, Βελεστίνου, καθώς και στο Δήμο Σκοπέλου για την υπογραφή των συμβάσεων.
 
Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει αυτοπροσώπως από τον δικαιούχο με υπόδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
 
Για τις περιπτώσεις που δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι οι δικαιούχοι, δύνανται οι γεωργικοί σύμβουλοι ή οποιοσδήποτε τρίτος να υπογράψει τις συμβάσεις μόνο κατόπιν συμβολαιογραφικού εγγράφου πληρεξουσιότητας.
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.