Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο ORGANIC LIFE ΣΤΟ AGRO QUALITY FESTIVAL. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
Δευτέρα, 07 Απρίλιος 2014 01:40
07-agro-organic-life-foto
 
Αυλαία έπεσε την Κυριακή 06/04/2014 για το 5ο Agro Quality Festival, το οποίο φέτος, για πρώτη χρονιά, έλαβε χώρα στο ΣΕΦ.
 
Επί τρεις ημέρες, οι επισκέπτες της έκθεσης, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν παραγωγούς και να δοκιμάσουν παραδοσιακά προϊόντα σχεδόν από όλη την Ελλάδα.
 
Παράλληλα με την έκθεση, διοργανώθηκε πληθώρα θεματικών εργαστηρίων, όπως ζύμωμα και φούρνισμα ψωμιού, παρασκευή παραδοσιακής πίτας, λειτουργία παραδοσιακού χειροκίνητου αλευρόμυλου, χειροποίητα παραδοσιακά ζυμαρικά κλπ.
 
07-agro-astarti
Astarti
 
Γύρω στους 150 εκθέτες, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης. Ο πλουραλισμός προϊόντων και γεύσεων, έδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση, κρατώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.
 
Ενδεικτικά εκτέθηκαν προϊόντα όπως λάδι, κρασί, ζυμαρικά, αυγά, μέλια, παραδοσιακά ποτά, βότανα, αρτοσκευάσματα, υπερτροφές, τσάγια κλπ…
 
07-agro-ktima-kelesidi
Κτήμα Κελεσίδη
 
Φυσικά, τα βιολογικά προϊόντα, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν, έτσι λοιπόν και αυτά άφησαν το δικό τους ιδιαίτερο στίγμα στη διοργάνωση.
 
Ανάμεσα τους και αρκετοί συνεργάτες του Organic Life, όπως αλφαβητικά οι παρακάτω:
 
-ΑΣΤΑΡΤΗ. Βιολογικό λάδι, βιολογικά παξιμάδια, σαπούνια, φυσικό θαλασσινό αλάτι.
 
-ΚΤΗΜΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ. Βιολογικά κρασιά, βιολογικά αμπελόφυλλα κλπ…
 
-ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΣΧΟΥΤΑ. Βιολογικά ξηρά σύκα, βιολογικά παστέλια, μαρμελάδες, συκόμελο, κυδωνόπαστα κλπ…
 
-ΠΗΓΑΣΟΣ. Βιολογικές υπερτροφές, βιολογικά τσάγια, φυσικά συμπληρώματα διατροφής κλπ…
 
-ALOREA CRANO / ΝΤΟΥΛΙΑΣ. Βιολογικά κράνα και παράγωγα αυτών, όπως μαρμελάδες, λικέρ, γλυκάδι για σαλάτες, τσάι και βιολογικό εκχύλισμα κράνου.
 
07-agro-ktimata-moshouta
Κτήματα Μοσχούτα
 
Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δυναμικά παρόν δήλωσε και ο Organic Life. Εστρωσε το γρασίδι του, άπλωσε τις καρέκλες κήπου του και από το πράσινο περίπτερο μας διανείμαμε δωρεάν τον οδηγό αγοράς σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
 
07-agro-pigasos
Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές
 
07-agro-alorea-krano 
Alorea Krano / Ντούλιας
 
Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις αρχές Απριλίου 2015 και το 6ο Agro Quality Festival. Εως τότε don`t panic live… organic !!!
 
Παναγιώτης Μερεντίτης
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.