Διαφήμιση
Κλειστή παραμένει η αγορά βιοκαλλιεργητών Ηλιούπολης. Τί ισχυρίζονται οι βιοκαλλιεργητές, τί απαντάει ο Δήμος
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 18:19
 
16-biologiki-laiki-ilioupoli
 
Κλειστή συνεχίζει να παραμένει η αγορά βιοκαλλιεργητών Ηλιούπολης
 
Υστερα από τα αρκετά τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε από καταναλωτές, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η βιολογική λαϊκή αγορά βιοκαλλιεργητών Ηλιούπολης, συνεχίζει να παραμένει εκτός λειτουργίας, μέχρι… νεωτέρας
 
Να θυμίσουμε πως ο Δήμος Ηλιούπολης απαίτησε από τους βιοκαλλιεργητές να αποδώσουν στα δημοτικά ταμεία, το ποσόν των 2,00 € / τμ, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής.
 
Με τις διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, η αγορά βιοκαλλιεργητών Ηλιούπολης παραμένει εκτός λειτουργίας. Ο OrganicLifeθα ενημερώσει, εάν κάτι αλλάξει στο μέλλον…
 
Δείτε εδώ σχετικές αναρτήσεις:
 
 
 
Τι απαντάει ο Δήμος Ηλιούπολης:
Αγαπητοί παραγωγοί και δημότες Ηλιούπολης,
 
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 325/2008 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης η λειτουργία της Βιολογικής Λαϊκής έπρεπε να πληροί συγκεκριμένους όρους μεταξύ των οποίων και η συμμετοχή στον Δήμο για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου 2€ ανά τετραγωνικό, δηλαδή 2€ Χ 4τετραγωνικά ο πάγκος = 8€.
 
Δυστυχώς από τότε μέχρι σήμερα η απόφαση αυτή δεν εφαρμόστηκε. Συμπερασματικά ο κάθε παραγωγός θα επιβαρύνεται με μόλις 32 ευρώ το μήνα για να συμμετέχει στην Βιολογική Λαϊκή της πόλης μας.
 
Όπως είναι γνωστό όλοι όσοι καταλαμβάνουν κοινόχρηστο χώρο π.χ. τα καταστήματα της πόλης μας, οι μικροπωλητές σε υπαίθριους χώρους καταβάλουν τέλος κατάληψης κοινοχρήστου χώρου στο Δήμο μας και κανείς δεν πρόκειται να εξαιρεθεί από την απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
 
Τα όσα ψευδώς αναφέρονται στην ανακοίνωση των βιοκαλλιεργητών περί 30.000 ευρώ απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και γράφονται αποκλειστικά και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.
 
Όπως και το γεγονός ότι δήθεν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της πόλης μας σιτίζονται με προσφορές βιολογικών προϊόντων. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί κύριοι σιτίζονται αποκλειστικά από ιδίους πόρους του δήμου μας.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο στις 19/5/2016, αφού άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους των βιοκαλλιεργητών, αποφάσισε ομόφωνα να επαναφέρει την απόφαση του 2008, δηλαδή και την υποχρεωτική συμμετοχή 2€ ανά τετραγωνικό.
 
Όλες οι παρατάξεις του Δήμου μας ανεξαρτήτως ιδεολογικής και πολιτικής προέλευσης αποφάσισαν να μην υπάρχουν εξαιρέσεις και επαγγελματίες δύο ταχυτήτων.
 
Παρακαλούμε τους παραγωγούς όπως έρθουν άμεσα σε επικοινωνία με το Τμήμα Εσόδων του Δήμου Ηλιούπολης στο 2109970166 για την καταβολή του ανωτέρου ποσού ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.