Αύξηση των πωλήσεων βιολογικού κρέατος κατα 4,1 % σε 3 μήνες στη Βρετανία |
Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2016 20:18 |
![]() Ερευνα που δημοσιεύτηκε το καλοκαίρι για το βιολογικό κρέας και τα γαλακτοκομικά, ανέφερε πως περιέχουν από 47 μέχρι 56% περισσότερα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, συγκριτικά με τα συμβατικά.
Ετσι λοιπόν και για αυτό το λόγο, σύμφωνα με έρευνα της Nielsen, οι πωλήσεις βιολογικού κρέατος στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 4,1% μέσα σε 3 μήνες, ενώ πτώση είδαν οι πωλήσεις συμβατικού κρέατος.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Soil Association, τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις βιολογικού κρέατος και κυρίως του μοσχαριού.
Η ανάγκη των καταναλωτών για πιο υγιείς διατροφικές επιλογές είναι ένας από τους λόγους της αύξησης των πωλήσεων.
|