Διαφήμιση
Δυο χρυσά για 4η συνεχόμενη χρονιά για τους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στο διεθνή διαγωνισμό ARISTOLEO Awards - High Phenolic Table Olives 2020.
Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2020 23:24
23-sakellaropoulos 
 
Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία ήρθε για τους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, με τη χρυσή βράβευση για τέταρτη μάλιστα συνεχόμενη χρονιά, στο διεθνή διαγωνισμό ARISTOLEO Awards - High Phenolic Table Olives 2020.
 
organic-life
 
Από εμάς πολλά συγχαρητήρια. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:
Σας ενημερώνουμε για μια πολύ μεγάλη διάκριση των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, από την Σπάρτη Λακωνίας, για 4η συνεχόμενη χρονιά, με δύο (2) χρυσά βραβεία - Gold Super Health Award 2020, στον διεθνή διαγωνισμό ARISTOLEO Awards - High Phenolic Table Olives 2020.
 
balloon-tsantes

Τα ARISTOLEO AWARDS HIGH PHENOLIC TABLE OLIVES είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που προσμετρά αποκλειστικά τα υψηλά ευεργετικά συστατικά (φαινόλες) που περιέχουν οι επιτραπέζιες ελιές.
 
Τα υγειοπροστατευτικά αυτά συστατικά είναι μετρήσιμα με την μέθοδο του Μαγνητικού Πυρηνικού Συντονισμού (NMR), που έχει  αναπτυχθεί από Έλληνες επιστήμονες στην Φαρμακευτική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τομέας Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων) σε συνεργασία με το World Olive Center for Health, το U.C. Davis California καθώς και άλλα πανεπιστημιακά τμήματα του εξωτερικού.
 
Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
Σκούρα Σπάρτης Λακωνία 231 00
Τηλ.: 27310-81118
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.