Διαφήμιση
Διαφήμιση
Απαραίτητα τα snacks το καλοκαίρι για τα παιδιά
13-karpouzi

Τα ενδιάμεσα snacks αποτελούν γεύματα πρωταρχικής σημασίας, καθώς εφοδιάζουν άμεσα τον οργανισμό με ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Έτσι, δεν θα πρέπει να παραλείπονται, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που συνήθως συνοδεύεται από την αύξηση της σωματικής δραστηριότητας των παιδιών.
 
 
organic-life

Σύμφωνα με τους ειδικούς τα μικρογεύματα ή αλλιώς snacks είναι τα τρόφιμα αυτά που καταναλώνονται ενδιάμεσα από τα κύρια γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) και μπορούμε να τα βρούμε ακόμη και εκτός σπιτιού. Όταν τα ενδιάμεσα γεύματα είναι υψηλής θρεπτικής αξίας, τότε συνεισφέρουν σημαντικά στην πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων, συστατικά απαραίτητα για τη σωστή και ομαλή λειτουργία του οργανισμού.
 
 
Η κατανάλωση μικρογευμάτων δεν συντελεί στην αύξηση του σωματικού βάρους, εφόσον συνυπολογίζονται στη συνολική πρόσληψη θερμίδων μέσα στην ημέρα. Αντίθετα συμβάλλουν στον καλύτερο έλεγχο του σωματικού βάρους και στον συνεχή ανεφοδιασμό του οργανισμού με ενέργεια και θρεπτικά συστατικά.
 

organic-life-botana

 

Ένα τοστ με τυρί χαμηλών λιπαρών, κάποια καλοκαιρινά φρούτα όπως ροδάκινα και βερίκοκα αποτελούν ορισμένες έξυπνες λύσεις. Εναλλακτικά συνδυάστε έναν 100% φυσικό χυμό φρούτων όπως μήλο, πορτοκάλι, βερίκοκο, αχλάδι με ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης εξασφαλίζοντας παράλληλα με εύκολο και εύχρηστο τρόπο απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ενυδάτωση.

 
Προτιμήστε τα βιολογικά προϊόντα
Εμείς θα σας προτείναμε να προτιμάτε τα βιολογικά προϊόντα, τα οποία είναι απαλλαγμένα από χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα.

 

 

 

 

Περισσότερα νέα διατροφής

 

 

 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 

 

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.