Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πόσοι μήνες απαιτούνται για την απώλεια των περιττών κιλών των... Χριστουγέννων !!!
20-santa
 
Η εορταστική περίοδος, με τα γλυκά, το επιπλέον φαγητό και το αλκοόλ, ευθύνονται για αρκετά παραπανίσια κιλά.
 
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το σωματικό βάρος, φτάνει στο μέγιστο όριο στις 3 Ιανουαρίου, ενώ μπορούν να χρειαστούν ακόμα και έξι μήνες για την απώλεια τους.
 
Το παραπάνω συμπέρασμα προέκυψε από έρευνα στο πανεπιστήμιο Cornell των ΗΠΑ, το οποίο μελέτησε τον τρόπο που παίρνουν βάρος περίπου 3.000 άτομα σε όλο τον κόσμο κατά την εορταστική περίοδο και πως στη συνέχεια προσπαθούν να τα χάσουν.
Εμείς, θα σας προτείναμε, να προτιμάτε τα βιολογικά προϊόντα, τα οποία είναι όχι μόνον πιο υγιεινά, απαλλαγμένα από χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα, αλλά συνήθως περιέχουν λιγότερες θερμίδες, αφού πολλές φορές, χρησιμοποιείται λιγότερη ζάχαρη και παχυντικές πρώτες ύλες.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.