Διαφήμιση
Διαφήμιση
Γιατί πρέπει να προετοιμάζετε τα γεύματά σας για το γραφείο
23-kolatsio
 
Αναμφισβήτητα, τα πλεονεκτήματα του να φέρνετε φαγητό από το σπίτι και να τρώτε στην κουζίνα του χώρου εργασίας σας, και όχι στο γραφείο σας, είναι πολλά.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός υγιεινών γευμάτων και η κατανάλωσή τους με παρέα μπορεί να μειώσουν το άγχος σας, να βελτιώσουν την απόδοση στην εργασία σας και να συμβάλλουν σε μία ισορροπημένη διατροφή.
 
organic-life
 
Επιπλέον, ο προγραμματισμός γευμάτων για την εβδομάδα σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο των διατροφικών σας επιλογών.
 
Η πιο πρόσφατη έρευνα για τη διατροφή που εξέτασε 4.500 ενήλικες βρήκε ότι εκείνοι που τσιμπολογούν, αντί να καταναλώνουν κανονικά γεύματα, ήταν πιο πιθανό να αυξήσουν το βάρος τους.

Αντί λοιπόν να σκέφτεστε τις επιλογές σας όταν φτάνει η ώρα του μεσημεριανού, σχεδιάστε και ψωνίστε για την επόμενη εβδομάδα.
 
 

Σύμφωνα με μια γαλλική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 40.000 ενήλικες, όσοι σχεδίαζαν τα γεύματά τους, ήταν 13% πιθανότερο να ακολουθούν υγιέστερα πρότυπα διατροφής και 25% πιθανότερο να καταναλώνουν μεγαλύτερη ποικιλία υγιεινών τροφών σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Κινδύνευαν επίσης κατά 20% λιγότερο να είναι παχύσαρκοι.

Ακόμα και οι γιατροί αναφέρουν ότι η κακή διατροφή στην εργασία τους κάνει να αισθάνονται εκνευρισμένοι, κουρασμένοι, πεινασμένοι και απογοητευμένοι.

Είναι πιο δύσκολο να συγκεντρωθούν, καθώς επηρεάζεται η απόδοσή τους και η διαδικασία λήψης αποφάσεων.
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.