Διαφήμιση
Διαφήμιση
Οι σοβαροί κίνδυνοι που κρύβει το ροχαλητό

roxalito

Το
ροχαλητό είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση αφού πίσω από αυτό ενδεχομένως να κρύβονται διάφορα νοσήματα που είναι δυνατόν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας, ακόμη και τη ζωή μας.

Υπάρχουν πολλές παθήσεις που προκαλούν ροχαλητό. Η υπνική άπνοια είναι μια από τις σοβαρότερες καθώς συνδέεται με την παχυσαρκία, την υπέρταση, την καρδιακή ανεπάρκεια και το εγκεφαλικό. Μάλιστα, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οι βαριές άπνοιες αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου σε ποσοστό που αγγίζει το 46%.

Γενικότερα, οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή όσων ροχαλίζουν δυνατά κάθε νύχτα και τους συνιστούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να έχουν υψηλή πίεση ή να πάσχουν από κάποιο καρδιαγγειακό νόσημα.

Επιπλέον, το ροχαλητό μπορεί να συνδέεται με το ρινικό διάφραγμα, τις μεγάλες αμυγδαλές, το κάπνισμα, το άγχος και την κατάθλιψη.

 

 

 

 

Περισσότερα νέα Υγείας...

 

 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.