Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τα πικάντικα φαγητά κάνουν καλό στην καρδιά
 pikantiko_19

Η κατανάλωση πικάντικων τροφών κάνει καλό στην καρδιά, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστημίου του Χόνγκ Κόνγκ.

Συγκεκριμένα, όπως έδειξε η μελέτη, οι καυτερές πιπεριές βοηθούν στην μείωση της αρτηριακής πίεσης και η συχνή χρήση τους βοηθά σε σημαντικό βαθμό στην μείωση της χοληστερόλης.

Σύμφωνα με τους κινέζους επιστήμονες, τροφές οι οποίες είναι πικάντικες προστατεύουν από σοβαρές ασθένειες που οδηγούν στην νούμερο 1 αιτία θανάτων παγκοσμίως (ανακοπή καρδιάς).

24-organic-life

«Οι λάτρεις των πικάντικων τροφίμων, παρουσιάζουν πιο υγιή καρδία, σε σχέση με αυτούς που δεν τα καταναλώνουν» δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας κ. Σένγκ.

Παρ’ όλα αυτά, όπως διευκρινίζει ο κ. Σένγκ, «το γεγονός ότι οι πικάντικες τροφές βελτιώνουν τη λειτουργία της καρδιάς, δεν σημαίνει ότι πρέπει να οδηγηθούμε στην υπερβολική κατανάλωση τους. Αντιθέτως, κάτι τέτοιο μπορεί να βλάψει την καρδιά» τονίζει.

Σύμφωνα με παλαιότερες δημοσιεύσεις, τα πικάντικα φαγητά έχουν τις παρακάτω ιδιότητες:
-Αδυνατίζουν, λόγω της αύξησης του μεταβολισμού που προκαλούν.
-Εχουν αντικαρκινικές ιδιότητες, λόγω της καψαϊκίνης που περιέχεται στις καυτερές πιπεριές.
-Βελτιώνουν το κυκλοφορικό.
-Καταπολεμούν την αϋπνία.
-Ανακουφίζουν από τις αρθρίτιδες


 

 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.