Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ανακουφίζει ο ελαστικός επίδεσμος από το βήχα ;

bixas

Είναι δυνατό ο επίμονος χρόνιος βήχας να ανακουφιστεί με κάτι τόσο απλό όσο το δέσιμο του στήθους με έναν ελαστικό επίδεσμο;

Η απάντηση είναι καταφατική σύμφωνα με παρουσίαση ιαπωνικής έρευνας στο πρόσφατο συνέδριο του Αμερικανικού Κολεγίου Πνευμονολόγων.

Ένας μαλακός και ελαστικός επίδεσμος γύρω από το στήθος μπορεί να συμβάλλει στην ανακούφιση του βήχα σε ασθενείς με επίμονο ξηρό βήχα (χωρίς φλέματα).

Κατά τη διάρκεια ενός έτους οι ιάπωνες ερευνητές αξιολόγησαν την δράση του επιδέσμου για το στήθος το οποίο φορούσαν 56 ασθενείς επί 8 ώρες την ημέρα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας μειώθηκε η ένταση του βήχα, καθώς και η συχνότητά του στο 59% των ασθενών.

Ως εκ τούτου οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εφαρμογή επιδέσμου στο στήθος θα μπορούσε να συσταθεί σαν μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για την ανακούφιση από τον επίμονο, παρατεταμένο και χρόνιο βήχα.


 

 


 

 

 

 

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...  

 

 

 

 

 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.