Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πιο ελκυστικό το χαμόγελο με ρυτίδες / πόδι της χήνας
21-xamogelo 
Το πόδι της χήνας, οι ρυτίδες δηλαδή που εμφανίζονται στις άκρες των ματιών, μας κάνουν πιο ελκυστικούς σύμφωνα με έρευνα.

Το επιστημονικό περιοδικό Journal of Nonverbal Behavior αναφέρει πως οι άνθρωποι που όταν γελούν κάνουν ρυτίδες στα μάτια, θεωρούνται πιο ελκυστικοί και έξυπνοι συγκριτικά με όσους όταν χαμογελούν δεν έχουν ρυτίδες.
organic-life

Οι ψυχολόγοι του βελγικού Πανεπιστημίου Λουβέν ζήτησαν από τους συμμετέχοντες στο σχετικό πείραμα να αξιολογήσουν τις φωτογραφίες ανθρώπων που χαμογελούσαν.
balloon-tsantes
 

Όταν το πρόσωπο που χαμογελούσε στη φωτογραφία είχε τις χαρακτηριστικές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, τότε το χαμόγελό του αξιολογούνταν ως πιο αυθεντικό, έντονο, αυθόρμητο και ευχάριστο. Επίσης όταν αυτός που χαμογελούσε είχε το «πόδι της χήνας», τότε θεωρούνταν πιο έξυπνος, πιο ελκυστικός και πιο κυριαρχικός συγκριτικά με όσους όταν γελούσαν δεν έκαναν ρυτίδες στα μάτια.

Η έρευνα αφορά στις ρυτίδες που δημιουργούνται όταν χαμογελάμε και όχι στις μόνιμες.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.